HP Envy 14-eb0015nq, păreri și review model ultraportabil

Recomand laptopul HP ENVY 14-eb0015nq celora interesați de o soluție multimedia pentru acasă sau ceva business (pentru lucru). E un model de 14 inch cu procesor i7 și portabilitate de ultrabook. Aceste două lucruri făcând notebook PC-ul  unul foarte bun pentru segmentul business adică al oamenilor de afaceri.

Procesorul i7 este unul cu 4 nuclee și cu chip grafic integrat Iris xe.  iar ecranul este unul de 14 inch cu panouri IPS și strat anti orbire. Ceva interesant la ecran este că e de tipul touch iar din această cauză a putea a considera laptopul ca fiind unul de tipul doi în unu.
Pentru a putea fi utilizat din prima clipă acest model are și cea mai nouă variantă de Windows, adică Windows 11 Home.

  • Portabilitate extremă
  • Procesor rapid
  • Windows preinstalat

Laptopul are mai multe capitole la care stă foarte bine printre Acestea fiind ergonomia, performanța și portabilitatea. La capitolul ergonomie iese în evidență faptul că are ecran clar și tastatură iluminată. Pe partea de performanță ajută foarte mult procesorul i7 alături de cei 16 GB RAM și stocare SSD. Procesorul scoate un punctaj  de 12026 puncte pe site-ul cpubenchmark. Portabilitatea e bună chiar foarte bună întrucât are o greutate de 1,5 Kg și o baterie care poate să țină și 16 ore. De pe urma acestei autonomii ne putem da seama că acest model poate concura cu un Apple Macbook Air 13 de generație nouă.

Laptopul are și unele dezavantaje precum costul puțin peste medie și faptul că nu are placă video cu memorie dedicată. Cipul grafic integrat este unul de chant dar nu poate înlocui o placă video Rtx sau GTX.

Verdictul meu referitor la acest laptop Hewlett Packard este că merită investiția dacă vreți o alternativă cu Windows la MacBook. HP Envy 14-eb0015nq. Fiind un model al anului 2022 vine cu cele mai noi tehnologii ale celora de la HP.

Te-ar mai putea interesa