Beko GN163240ZXBRN, frigider side by side pe Dark Inox

Frigiderul de tip side by side este mult diferit de cel clasic iar un model care mi-a atras atenția este Beko GN163240ZXBRN. Acesta are un design mai modern și se datorează culorii – inox (nuanță închisă). Este perfect pentru cei care vor un aparat frigorific mare și performant, dar și să aibă un design mai evident (dacă aveți o bucătărie în nuanțe mai deschise). Dozatorul este foarte des întâlnit la acest tip de aparat și îl vedem fie pe ușa frigiderului fie pe acea a congelatorului. Dacă este prezent pe ușa frigiderului, însă că oferă doar funcția de apă rece, adică fără cuburi de gheață.

Anumite dotări pot influența prețul, dar și culoarea și materialele folosite atât la exterior, cât și la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest model s-ar putea să fie pe placul vostru, însă dacă vi se pare că este vorba de o culoarea prea închisă, atunci ar trebuie să vă uitați la alternativele oferite de acest producător. Una dintre acestea este modelul numit Beko GN1603140ZHXBN. Sunt numeroase asemănări și deosebiri între cele două variante, iar voi alegeți care vă convine mai mult.

Ambele au finisaj metalizat doar că cea de sus este pe o nuanță mai închisă care „ascunde” parțial panoul de control touch. Volumul este relativ același, iar pe partea de dotări vedem sisteme de răcire avansate care fac aparatul destul de eficient. Adică vedem noua clasă energetică E și spun „noua” deoarece la generațiile precedente vedeam doar clasa F. Este un consum semnificativ în special când este vorba de una aparat mare.

Dacă vă place idee de aparate Smart, atunci ar trebui să aruncați o privire și pe acea alternativă care are HomeWhiz dar nu și acel dozator de apă. Prețul este puțin mai atractiv și poate că nu obișnuiți să consumați apă rece deoarece aveți un gât sensibil.

Concluzie

Beko GN163240ZXBRN este un aparat de top care oferă un volum excelent pentru cât costă și dacă îl comparăm cu concurența, aceasta nu prea există (având un raport preț/volum atât de bun).

Te-ar mai putea interesa