Liebherr TP 1720, frigider mic și eficient

Liebherr TP 1720 oferă un plus de eficiență energetică deoarece nu are acel compartiment mic pentru congelare de la interior. Modelele mai mici nu au două uși, ci numai una astfel ca voi să vă bucurați de un spațiu satisfăcător pentru a stoca ține la rece alimente. Pentru a vedea mai bine cum arată, am pus imaginea de jos cu acesta. Alături este și eticheta cu clasa energetică – E, din care reiese că este mult mai strictă. Chiar și așa, nu sunt frigidere mici care să fie mai eficiente, iar cele cu congelator au clasa F.

Consumul de energie este influențat și de mărimea sa, însă nu aș opta pentru cele cu lățime mai mică dacă vreți să puneți mai multe în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un brand nemțesc oferă un plus de calitate și o durată de funcționare mai îndelungată. De aceea costă mai mult și nu veți regreta în special dacă nu căutați un model mai mare. O eficiență mai bună vedem la frigidere de top sau mai scumpe, însă acolo deja vorbim de specificații diferite, tehnologii de top și multe alte caracteristici diferite.

O fi el mic, dar este destul de încăpător și se poate vedea că puteți pune sticle de dimensiuni reduse pe ușă, sunt numeroase rafturi (cel de sus nu este atât de adânc ca să puteți pune și o sticlă pe penultimul, după cum se vede), sertarele de jos sunt generoase etc. Un motiv în plus să alegeți un aparat de la acest brand ar fi acela că este o promoție prin care producătorul vă oferă o extra-garanție (6 ani) dacă-l înregistrați.

Dacă nu am reușit să vă conving, atunci trebuie să știți că acest aparat are numeroase recenzii de la clienți care cred că vă vor lămuri.

Concluzie

Liebherr TP 1720 este diferit de un Liebherr T 1714 care are congelator la interior, însă poate că folosiți un congelator clasic și nu ar fi nevoie și de unul integrat. De aceea un frigider ca cel de sus ar fi ideal plus că nu prea aveți ce să-i reproșați.

Te-ar mai putea interesa