Liebherr T 1714, frigider cu o ușă – marcă germană

Frigiderul cu o ușă Liebherr T 1714 nu este un model incorporabil ci unul clasic care îl puteți pune oriunde și poate fi mutat cu ușurință. Ținând cont că are o înălțime de 85 cm, îl puteți pune sub blat dacă spațiul vă permite. Acest frigider nu este singurul model cu un astfel de volum, însă majoritatea se învârt în jurul aceluiași buget. Nu sunt foarte accesibile pentru că vorbim de un plus de calitate și fiabilitate. Cu alte cuvinte, este vorba de un producător german care oferă aparate frigorifice de toate felurile.

Trebuie menționat că are o lățime mai mare decât alte frigidere, astfel că volumul a crescut la 143 litri. Deci ar trebui luate în calcul toate specificațiile sale tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă sunteți interesați doar de branduri cu fiabilitate ceva mai ridicată, adică nu vă uitați la orice producător de aparate. Față de alte frigidere, acesta are două sertare pentru legume sau fructe, adică în unul puteți pune fructele, iar în celălalt legumele.

Rafturile din sticlă și suporturile generoase de pe ușă nu lipsesc. Aveți loc pentru diverse borcane și sticle, însă într-o anumită limită de gramaj. Compartimentul pentru congelare din partea de sus nu este foarte mare, însă este potrivit dacă îl raportăm la volumul total al aparatului. Capacitate de congelare este ușor peste 4 kg, adică este destul de performant. Dacă vă doriți un frigider diferit, adică cu consum mai mic sau poate doar mai ieftin, atunci Liebherr T 1404 ar fi o alternativă mai compactă. Sunt și modele similare chiar și cu clasă energetică E, adică cu un consum de energie considerabil mai mic.

Poate funcționa destul de multe ore fără curent (9 ore) și nivelul de zgomot este destul de redus, astfel că nu va fi prea deranjant.

Concluzie

Liebherr T 1714 este o opțiune bună dar nu și pentru familii mai mari, deoarece vorbim de un frigider mic. Alături de acesta se poate alege și un congelator similar ca și mărime, astfel încât să nu ocupe mult spațiu și să poate fi pus alături.

Te-ar mai putea interesa