Liebherr Tb 1400, frigider marcă germană

Liebherr Tb 1400 este un frigider ceva mai diferit și se poate vedea din imaginea de jos, ținând cont că acest brand oferă în mare parte doar aparate albe. Fiind pe negru, se va potrivi cu restul aparatelor din bucătărie, dacă puneți accent pe design. Îl puteți pune sub blat dacă aveți un spațiu dedicat sau doar lângă mobilier. Volumul poate diferi de la un model la altul deoarece lățimea poate fi chiar de 60 cm la altele, pe când la modelul de jos este de 50 cm.

Chiar dacă nu este el mai încăpător frigider cu o singură ușă și înălțime de 85 cm, veți putea pune destul de multe la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă țineți să aveți un aparat fiabil și calitativ, atunci optați pentru un frigider de la un brand german. Costă puțin mai mult decât frigiderele altor branduri, însă nu vă veți plânge. Fiecare dintre voi aveți anumite opțiuni, însă odată ce veți încerca un produs de la un brand superior veți simți diferența și nu cred că veți mai alege alt brand.

Un frigider mic poate avea acel compartiment mic de la interior pentru congelare, însă sunt și variante care nu au acel compartiment (cum este și cel de sus). Astfel, nu mai trebuie de dezghețați nimic și consumul scade și el. Poate că nu este o diferență foarte mare de nivel de zgomot, însă un aparat cu 36 dB este destul de silențios. Să nu mai zicem de calitatea materialelor și finisajele de la interior, plus o iluminare foarte bună. Este adevărat că tot mai multe aparate vin cu anumite dotări standard, mai că nici nu ar avea sens să le menționăm, dar poate că renunțați la un aparat foarte vechi.

Concluzie

Liebherr Tb 1400 este unul dintre multele modele de la acest brand, iar dacă v-ar interesa unul pe alb și cu congelator mic, Liebherr TP 1724 ar fi o opțiune. Evident că nu este singurul, dar calitate este aceeași la toate aparatele acestui brand, deci alegeți care vă convine mai mult.

Te-ar mai putea interesa