Liebherr T 1810, frigider mic și spațios

Un frigider mic poate fi folosit pentru a ține la rece mai puține alimente sau poate doar băuturi. Bineînțeles, nu ar trebui confundat cu cel de tip minibar însă voi decideți cum și când îl veți folosi. Poate că frigiderul mare este prea departe de voi și preferați să mai aveți unul în apropiere. Liebherr T 1810 este conceput pentru a fi montat sub blat dar poate fi pus chiar și lângă mobilier. Acest aparat frigorific este oferit de un brand german cu experiență îndelungată.

Îmi place cum este împărțit interiorul și vedem numeroase rafturi pentru că nu mai avem acel compartiment pentru congelare de sus. Cu alte cuvinte, veți ține doar alimente proaspete în el și chiar sticle pentru că suportul de pe ușă permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Designul exterior este simplu pe alb, panoul de control se află la interior și este un buton rotativ ca la multe alte aparate. Lângă este se află și lampa LED care luminează destul de bine interiorul. Are o singură ușă și se poate vedea din imagine, iar aceasta este reversibilă (este specificată această caracteristică). Din fabrică, ușa se deschide standard spre dreapta și poate că nu vă deranjează pentru că va fi pus la mijlocul peretelui.

Sunt patru rafturi și două compartimente mici pentru legume și fructe. Sunt mici dar sunt voluminoase pentru că vorbim de un frigider cu lățime de 60 cm, iar adâncimea sa este de 62 cm. Aparatul se laudă cu un consum foarte mic de energie și pe an, modelul de sus consumă în jur de 118 kWh, iar zilnic este de 0.323 kWh. Cu alte cuvinte, este insesizabil și a primit clasa de eficiență energetică F.

Concluzie

Liebherr T 1810 este un aparat frigorific mic dar spațios și am menționat mai sus că are dimensiuni generoase, exceptând înălțimea. Poate că pentru unii pare cam scump, însă vorbim de un producător german și 162 de litri. Dacă nu dețineți un alt frigider, atunci puteți lua în calcul și un congelator sau o ladă frigorifică (dacă bucătărie este mică). Puțin mai mare este un Zanussi ZRAN23FW, care are și un compartiment de congelare.

Te-ar mai putea interesa