Liebherr T 1404, frigider mic cu clasa F

Dacă spațiul din bucătărie nu permite amplasare unui frigider prea mare, vă recomand unul care ar putea fi pus cu ușurință cam oriunde, chiar și sub blat dacă înălțimea corespunde. Liebherr T 1404 este un astfel de frigider și față de multe altele, acesta este oferit de un brand foarte popular care este apreciat de clienți. Sunt și congelatoare ca și acesta în caz că vă gândiți la un spațiu mai generos pentru alimentele congelate. Evident că nu reprezintă o soluție pentru o familie deoarece este mic, dar destul de încăpător. Are și acel compartiment mic pentru congelare care poate fi util însă sunt și frigidere fără acela, astfel că veți avea și mai mult spațiu pentru frigiderul propriu-zis.

Din imaginea de jos se poate vedea cam cum este de organizat interiorul său și aveți loc pentru mai multe tipuri de produse alimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta poate fi pus chiar lângă mobilierul din bucătărie și puteți pune diverse obiecte mici deasupra sa, adică au un fel de blat de lucru deasupra. Aparatul este suficient de înalt, astfel că există spațiu între rafturi, pe suporturi și chiar în compartimente. Dacă sertarul pentru fructe/legume nu vi e pare prea util, atunci îl puteți elimina, astfel veți face loc alimentelor care le consumați frecvent. Indiferent de mărimea aparatului frigorific, ușa reversibilă nu lipsește adică puteți schimba sensul ei.

Lumina ajunge cu ușurință în fiecare colț rafturile fiind din sticlă securizată, iar sertarul de jos este complet transparent. Dacă nu vă interesează că este brand german, ci doar vă doriți un frigider încăpător în acest preț, v-aș recomanda modelul fără congelator numit Arctic AR60290M30W. Acesta nu poate fi pus chiar oriunde, fiind puțin mai înalt însă nu ocupă mult spațiu, iar consumul este mai mic pentru că nu congelează alimente.

Concluzie

Liebherr T 1404 impresionează prin fiabilitate și calitate, iar dacă vreți să faceți alegerea corectă în idee că nu vreți să-l schimbați după câțiva ani, optați pentru produse de la producători mai de top.

Te-ar mai putea interesa