Liebherr T 1700, frigider mic care încape sub blat

Sunt destul de multe frigidere de dimensiuni mici cum este și cel de jos, care pot fi puse sub blat. Poate că mai aveți o combină sau un side by side în bucătărie, însă preferați să aveți și un frigider mai aproape în care poate puneți băuturi și legume. Liebherr T 1700 este un model mai special pentru că este oferit de un brand mai popular și cu experiență în domeniu. Dacă vă doriți calitate alegeți un brand german chiar dacă dați puțin mai mult și nu veți regreta.

Bineînțeles, acesta nu se incorporează (modelul Electrolux LFB3AF12S e incorporabil), ci se pune doar sub blat, astfel că va fi vizibil și accesul este destul de ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Instalarea este destul de simplă dacă aveți un spațiu cu lățime de 60 cm. Acesta poate fi pe lângă mobilier sau chiar sub blat dacă înălțimea corespunde (85 cm). Vorbim de un aparat mic cu o singură ușă, iar la interior nu există acel compartiment pentru congelare. Deci aparatul poate fi folosit doar pentru a ține la rece anumite alimente și care le veți consuma într-o perioadă scurtă de timp.

Poate că nu este foarte mare, însă aveți 149 litri la interior și chiar un compartiment generos pentru legume și fructe. Atât pe ușă cât și pe rafturi pot fi puse sticle mici cu apă, suc sau bere. Ușa este reversibilă, adică balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta. Majoritatea aparatelor frigorifice oferă această caracteristică, însă este mai dificil la un aparat mare. Temperatura frigiderului se poate alege destul de ușor cu ajutorul controlului mecanic de la interior. Iluminarea interioară este asigurată de tehnologia LED care consumă puțină energie și este mai puternică ca intensitate decât cea pe halogen.

Concluzie

Chiar dacă Liebherr T 1700 este un model compact, acesta excelează la capitolul consum, arată bine, are un interior organizat, îi silențios și este loc pentru multe tipuri de alimente. Prețul e ceva mai mare pentru că vorbim de un brand cu experiență, de aceea calitatea va fi una peste medie.

Te-ar mai putea interesa