Electrolux LFB3AF12S, model incorporabil de 122cm

Electrolux LFB3AF12S e un frigider pentru acele persoane care vor să țină la rece o cantitate mică de alimente. În felul acesta are o capacitate mică de stocare (173 litri), dar și niște dimensiuni compacte de 122x55x55 îxlxa cm.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual și vine de la un producător de top. Din imaginea de alături cred că se poate vedea că aparatul e unul frigider compus din 4 rafturi, 4 rafturi la ușă și compartiment fructe-legume. Are și congelator cu capacitate de 14 litri.

Păreri pro și contra

Frigorificul Electrolux LFB3AF12S e unul care se evidențiază prin mai multe facilități utile precum:
– Dezghețarea automată pe partea de frigider, lucru care presupune mai puțină muncă.
– Clasa F de eficiență energetică cu un consum de 174 kWh pe an așa încât să aibă un consum cât mai mic.
– Dimensiunile compacte care ne ajută să avem un aparat care consumă cât mai puțin spațiu.
– E incorporabil așa încât să se integreze perfect în bucătăria dvs.
Din păcate nu e un aparat smart și nici nu are un sistem avansat de răcire. Mă refer la faptul că nu are No Frost. Acest lucru se datorează faptului că are dimensiuni mici și că are congelator mic.

Un lucru care nu prea afectează decizia de cumpărare, dar care trebuie știut e că are un nivel mediu de zgomot. E vorba despre 35 decibeli așa încât să putem spune că nu ne va deranja acustic.

Despre Electrolux trebuie să scriu că e un producător suedez de electrocasnice și are fabrică în țara noastră.
Per ansamblu, acest aparat va fi suficient pentru acele persoane care nu pun prea multe alimente la păstrat deoarece probabil că mănâncă la lucru ori în oraș.

Te-ar mai putea interesa