Liebherr T 1414, frigider mic cu congelator la interior

Un alt frigider cu înălțime de 85 cm, care ar putea fi pus sub blat, este acest Liebherr T 1414. Nu oferă cele mai mare volum pentru dimensiunile sale deoarece are o lățime de 50 cm și un congelator la interior. Deci, o variantă cu lățime mai mare (55 cm) și fără acel compartiment de congelare, ar oferi până la 150 de litri (cum este Liebherr T 1700). Cu alte cuvinte, nu este de ajuns să luăm în calcul doar înălțimea, ci și restul dimensiunilor. Fiind mai mic, este și mai accesibil, însă nu poate fi cel mai accesibil frigider pentru că vorbim de un brand german cu experiență.

Poate că partea de frigider nu este foarte spațioasă, însă avem loc pentru mai multe tipuri de alimente și sticlele mici pot fi puse pe ușa sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Depinde și pentru ce vă doriți un astfel de aparat, poate că vreți să aveți anumite alimente mai aproape de voi. Cu siguranță, nu înlocuiește un aparat frigorific mare, însă poate că frigiderul principal sau combina sunt într-o altă cameră sau la distanță de locul unde gătiți. Se vede din imaginea de sus că are o singură ușă care se deschide standard spre dreapta și poate că nu vă deranjează că se deschide astfel. Nu se incorporează și se vede din imagine că are un mâner aparent. Aparatul este alb și va fi vizibil sub blat sau unde vă decideți să-l instalați, pe când unul incorporabil nu va fi atât de vizibil deoarece se montează o ușă de mobilier peste ușa aparatului.

Un volum de 121 litri poate fi de ajuns pentru câteva alimente, legume/fructe și băuturi la sticle mici. La interior are două rafturi, trei suporturi pe ușă, suport pentru ouă și controlul temperaturii se face la interior pentru că are un termostat reglabil.

Concluzie

Liebherr T 1414 este un frigider mic dar încăpător, adică are un compartiment de 15 litri pentru alimente congelate, suficient spațiu pe rafturi, un sertar pentru legume sau fructe etc. Un aparat mic consum puțină energie, pe an consumul ajunge undeva la 177 kWh.