Arctic AR60290M30W, frigider fără congelator

Frigiderul din imaginea nu are congelator în partea de sus ca la multe alte modele și poate că nu aveți nevoie deoarece nu consumați alimente congelate sau poate aveți un alt aparat care se ocupă de congelarea alimentelor. Arctic AR60290M30W e diferit față de alte aparate din același segment și categorie, iar prețul e unul foarte atractiv. Acesta poate fi pus oriunde deoarece nu ocupă foarte mult spațiu, adică are o lățime de numai 60 cm.

Un frigider de 286 litri în acest preț reprezintă o alegere bună și nu sunt mulți producători care oferă astfel de soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem suporturi pe ușă până sus deoarece nu e prezent acel congelator sus și pe cel mai de sus raft putem pune alimente care le consumăm mai des, astfel că veți ajunge foarte ușor la ele. Aparatul nu e foarte înalt – 150 cm, astfel că copii pot ajunge foarte ușor la orice raft. Ceva mai multe caracteristici speciale veți vedea la aparatele mai scumpe și mai mari, nu e nevoie să optați pentru alt brand. Frigiderul e o alternativă bună la un congelator deoarece nu e atât de înalt, iar dacă vreți unul cu volum mai mare, se poate opta chiar și pentru unul cu lățime de 70 cm.

Păreri pro și contra

Compartimentul pentru legume și fructe e unul deosebit și e numit Garden Fresh (fiecare brand oferă o altă denumire pentru anumite sertare). Acesta menține conținutul în parametrii normali. Pe acele suporturi se pot pune chiar și sticle foarte mari, borcane sau cutii cu alimente. Consumul de energie e mai redus la un model fără congelator decât la unul cu congelator, însă diferența nu e foarte mare. Un frigider e necesar în orice bucătărie pentru a conserva alimentele și a le păstra proaspete o perioadă mai lungă de timp.

Arctic AR60290M30W are mâner integrat pentru a simplifica designul aparatului și poate că vă place un design mai minimalist. Nu e nevoie ca toate aparatele din bucătărie să fie de la același brand, ci e de ajuns să aibă un design similar și aceeași culoare.

Te-ar mai putea interesa