Liebherr T 1400, frigider mic și generos

Frigiderul Liebherr T 1400 este un alt model de dimensiuni reduse care îl puteți pune pe listă, dar mai sunt și alte frigidere similare. Poate că ați observat concurența, însă nu vorbim de branduri de top și poate că nu vă uitați la preț când achiziționați un astfel de aparat. Chiar și aceste frigidere mici pot fi de mai multe tipuri, iar cel de jos pare a fi unul destul de simplu, adică nu are congelator la interior și nu este incorporabil. Fiecare model are un preț diferit pentru că vorbim de specificații diferite.

Din imaginea de prezentare postată mai jos veți vedea cam ce se poate pune în acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de alte variante oferite de acest brand, acesta pare a fi mai accesibil și poate că nu aveți nevoie de cel compartiment pentru congelare. Oferă mai mult volum decât altele – 126 litri, iar rafturile și suporturile sunt suficiente. Încep destule alimente dacă nu punem recipiente mari astfel încât să scoatem sau să mutăm un raft. Sertarul din partea de jos nu lipsește iar voi puteți pune ce doriți în el – fructe/legume, alimente cu un miros mai puternic sau chiar brânzeturi.

Avem loc pentru sticle pe ușă, iar în partea de sus e loc chiar și pentru ouă. Temperatura se poate seta mecanic din interior și dispune de un termostat ajustabil. Alături este lampa pentru iluminarea interioară și este de ajuns pentru mărimea sa. Sunt frigidere și cu lățime mai mare 50 cm, dar sunt ceva mai scumpe deoarece oferă un volum mult mai mare (Liebherr T 1810). Alegerea finală este a voastră și eu vă recomand aparate acestui brand pentru că sunt fiabile și eficiente.

Concluzie

Frigiderele mcii se adresează unei anumite categorii de utilizatori, majoritatea alegând variante mari. Liebherr T 1400 este perfect pentru o bucătărie mică sau poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Alături de acesta puteți folosi un congelator de dimensiuni similare cu 3/4 sertare de la același brand, care poate fi mutat cu ușurință. Se laudă cu un nivel de zgomot destul de redus – 38 dB.