Liebherr Rsfe 5220, frigider de aproape 400 litri

Unul dintre cele mai mari frigidere de pe piață este acest Liebherr Rsfe 5220, deoarece nu are acel congelator din partea de sus, adică are o singură ușă. După cum arată, se poate spune că a fost conceput pentru cei care vor să incorporeze aparatele din bucătărie, însă nu complet, ci parțial. Spun asta deoarece are un design destul de minimalist, adică pe partea frontală vedem doar finisajul metalic periat și logo-ul brandului. Dacă tot vorbim de aspect, acesta seamănă mult cu side by side-ul Liebherr XRFsf 5220, doar că acela este însoțit și de congelator.

Am ales să fac această comparație deoarece prezintă aceleași specificații ca frigiderul acelui aparat, însă vă mai lipsește doar partea de congelare. Poate că aveți de gând să achiziționați și un congelator de la acest brand cu design identic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se vede destul de ușor că este vorba de un aparat frigorific de top, adică după finisaje, dotări și eficiență. Atât exteriorul, cât și interiorul arată foarte bine, însă unii dintre voi ați fi preferat mai multe finisaje argintii și la interior cum vedem la unele produse Bosch și nu numai. Chiar și așa nu vă puteți plângă, aveți loc suficient chiar și pentru sticle mici, vase destul de mari și legume/fructe.

Nu aveți un sertar ci mai multe (EasyFresh) pentru ca voi să puteți separa fructele de legume, dar aveți chiar și un sertar pentru altfel de alimente (cu miros puternic). Temperatura interioară poate fi setată cu ușurință cu ajutorul ecranului tactil aflat în partea de sus și este bine evidențiat de acea suprafață neagră.

Sunt o mulțime de caracteristici interesante, idee e că brandul s-a gândit la toate, mai precis calitatea nu lipsește.

Concluzie

De menționat, Liebherr Rsfe 5220 este un aparat silențios, iar o valoare de 36 dB nu este chiar de neglijat însă pot fi frigidere chiar mai silențioase decât acesta, în special dacă ne uităm la cele complet incorporabile. Acelea trebuie să fie silențioase că doar nu trebuie să le simțiți prezența, iar prețurile sunt pe măsură.

Te-ar mai putea interesa