Liebherr Rf 4600, păreri frigider cu o ușă

Frigorificul Liebherr Rf 4600 este unul cu o înălțime de 145,5 centimetri și e pentru acele persoane care vor un model cu capacitate mare și sistem dezghețare automat. Ar trebui să scriu de la început că e vorba despre un aparat premium, motiv pentru care este furnizată o garanție de 6 ani. Tot ce trebuie să faceți e să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat echipat cu multă tehnologie utilă care arată excelent. Spre exemplu, mânerul e unul integrat, iar construcția e una de tip InteriorFit. Prin construcție de tip InteriorFit se înțelege faptul că se potrivește într-o locație de 60cm și că se integrează perfect în decor.

Păreri pro și contra

Modelul Liebherr Rf 4600 nu e smart, dar poate fi realizat dacă îl echipați cu un SmartDeviceBox. În felul acesta aparatul va putea fi controlat de pe Internet.
Controlul standard al aparatului se realizează de pe un ecran tactil.
Mânerul frigiderului nu e unul vizibil deoarece e de tip încastrat.
Frigorificul are o multitudine de funcții moduri, printre acestea numărându-se Night Mode, Holiday Mode, Sabbath Mode, Cleaning Mode, Super Cool, Super Frost și altele.
Aerul de la interiorul frigorificului va fi mereu curat deoarece filtrarea se realizează cu un filtru de cărbune activ numit FreshAir. Mai exact e neutralizat mirosul urât.
Eficiența energetică a aparatului e bună deoarece consumul anual e undeva la 138 kWh. În felul acesta are clasa F.

Din păcate nu are congelator, acest aparat fiind doar un frigider de 298 litri cu 6 rafturi.

Verdictul meu referitor la acest model e că merită investiția dacă vă interesează ceva premium ca funcționalitate, aspect și fiabilitate.
Despre Liebherr trebuie să scriu că e un producător german, fiind axat pe utilaje, electrocasnice și alte aparate.
În cazul în care sunteți interesați de o combină frigo de la acest producător atunci recomand modelul Liebherr CUel 331. Are un preț similar cu acest model, doar că nu are atâtea facilități și are parte de congelator.

Te-ar mai putea interesa