Liebherr CUel 331, combină frigorifică argintie cu Smart Frost

Liebherr CUel 331 este una dintre cele mai elegante modele de la acest brand și care oferă specificații foarte bune, astfel că reprezintă o opțiune bună pentru întreaga familie. Veți putea pune în ea fel și fel de articole, fie mai voluminoase, fie mai mici, proaspete ori congelate. Combinele frigorifice oferite de acest brand costă mai mult decât concurența, dar veți avea un aparat mai fiabil și calitativ. Până la urmă vorbim de un brand german, adică calitatea este germană și nu avem ce să-i reproșăm.

În același preț, veți găsi soluții puțin mai voluminoase ori mai dotate, însă  fiabilitatea nu este aceeași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Producători mai de top oferă soluții mai scumpe pentru că au o durată de funcționare mai îndelungată, plus că utilizatorii nu se plâng de calitatea materialelor folosite. Pentru că face parte din generația nouă, sunt prezente și câteva caracteristici speciale: Smart Frost (compartimentele congelatorului au o garnitură care face ca gheața să nu mai fie atât de prezentă la interior), VarioSpace (sertarele congelatorului au un raft superior care poate fi îndepărtat pentru a face loc unor alimente mai voluminoase) și FrostSafe (alimentele rămân congelate mult timp chiar dacă țineți una deschisă sau scoate și pentru scurt timp sertarele afară).

Deci multe dintre acele caracteristici țin de partea de congelator și este de apreciat că s-a învestit mult la partea de conservare. Chiar și frigiderul oferă câteva caracteristici de menționat: raft special pentru sticle, două sertare pentru fructe sau legume, iluminare LED, suporturi generoase pe ușă.

La capitolul eficiență nu excelează, însă tot este vorba de un consum mic pentru un aparat atât de mare. Nu are control electronic și numai acel termostat ajustabil, adică un buton rotativ pentru alegerea temperaturii frigiderului.

Concluzie

Liebherr CUel 331 este una dintre noile modele, iar dacă nu aveți nevoie de atâta volum puteți alege varianta Liebherr CUel 281 care are un preț mai diferit, iar caracteristicile acelea menționate mai sus, nu lipsesc. Deci, alegerea finală este a voastră și nu aș face vreun compromis, adică să optați pentru un alt brand.

Te-ar mai putea interesa