Liebherr GTP 2356, ladă frigorifică cu StopFrost

Lada frigorifică din imagine este Liebherr GTP 2356 și este una dintre cele mai avansate modele. Lăzile generoase vin cu specificații și dotări excelente, de aceea sunt mai bune. Aceasta este o alternativă mult mai voluminoasă la un congelator care nici nu ocupă mult spațiu datorită designului. Poate că nici nu mai aveți mult spațiu în bucătărie, de aceea acest tip de aparate frigorific ar fi perfect.

Raportul preț/volum este decent, dar să nu uităm nici de caracteristicile speciale care nu le găsiți la oricare alt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior se poate observa că are trei coșuri superioare în care puteți pune alimente în pungi mici sau care vreți să le consumați în perioada următoare. Congelează în jur de 24 de kg de alimente pe zi, dacă vorbim de alimente proaspete. Autonomia fără curent este de 68 litri, astfel că o puteți muta oricând și nu sunt probleme în cazul penelor de curent. Pe capac se poate vedea la interior că are iluminare ca să vedeți mai bine conținutul și camera în care se află nu trebuie să aibă o iluminare excelentă.

Consumul de energie este mic (0.318 kWh pe an), motiv pentru ca a fost oferit o clasă energetică atât de bună – A+++. Poate ocupa destul de mult spațiu pentru că vorbim de un model de 200 litri, iar acesta este volum net total. Are o lățime de 113,9 cm și o adâncime de 76 cm, deci pe un hol sau într-un garaj s-ar potrivi perfect.

Păreri pro și contra

Controlul temperaturii se face electronic și tot în zona mânerului are o yală pentru încuiere. Astfel, nu va umbla nimeni la ea și o puteți pune aproape oriunde, chiar și în camere neîncălzite deoarece are protecție împotriva înghețului – FrostProtect (până la -15 grade). Tot mai multe aparte frigorifice similare vin cu această caracteristică specială și mulți utilizatori o consideră importantă.

Liebherr GTP 2356 are tehnologii avansate precum StopFrost (mai puțină gheață la interior) și SuperFrost (congelare rapidă), pentru o conservare mai eficientă și bună a alimentelor. Capacul are închidere cu amortizare, semnal de avertizare și funcție de blocare interfață.

Te-ar mai putea interesa