Heinner HCF-316NHF+, ladă frigorifică cu control electronic

Acest aparat frigorific numit Heinner HCF-316NHF+ este ideal pentru cei care nu au loc pentru a congela alimentele. E vorba de o ladă frigorifică nouă care are un design modern cu control digital în partea de jos, iar acesta arată mult mai bine decât cel clasic de tip mecanic. Capacul are yală pentru a putea încuia, astfel nu trebuie să vă faceți griji că va umbla cineva la ea. Modelele mari sunt mai deosebite și se vede doar din imaginile de prezentare.

Are un preț foarte bun pentru capacitatea sa și raportul volum/preț este mai bun în cazul variantelor mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dezghețarea este manuală la acest aparat pentru că este un aparat accesibil, iar No Frost veți vedea doar la modele foarte scumpe de la alți producători. E ușor să curățați de gheață din când în când, poate că nici nu-l folosiți pe toată perioada anului. Dacă faceți rar cumpărături pentru că nu vă plac cozile de la magazine sau poate că nu aveți un magazin în apropiere, acest aparat vă poate veni în ajutor.

Poate congela 23 de kg în 24 de ore, deci puteți cumpăra cât doriți deoarece aparatul va face față cu brio.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru care merită aleasă: consum mic de energie, capacitate mare pentru cât costă, două coșuri în partea de sus, yală, iluminare interioară, control electronic, capacitate de congelare mare. Aparatul poate fi pus chiar și în camere neîncălzite pe timp de iarnă deoarece are rezistență la frig și ecranul digital are protecție la umiditate. Coșurile din partea de sus sunt perfect pentru alimente care urmează să le consumați în perioada următoare și le veți lua cu ușurință din aparat în special că mai aveți iluminare LED pe partea interioară a capacului.

Heinner HCF-316NHF+ poate fi mutat oriunde fără probleme deoarece aparatul este prevăzut cu role și nu trebuie să depuneți foarte mult efort. dacă aveți ocazia să o achiziționați la promoție atunci nu mai stați mult pe gânduri, deoarece sunt puțini producători care oferă lăzi atât de atractive.

Te-ar mai putea interesa