Liebherr GNPef 2313, congelator mare cu No Frost

Congelatorul Liebherr GNPef 2313 este un model destul de interesant și care impresionează la câteva capitole. Sunt puține congelatoare No Frost pe piață care sunt atât de bine dotate. Bineînțeles, finisajul este unul premium, adică vorbim de inox, iar panoul de control în avem la exterior și este vizibil indiferent de luminozitatea din jur, pentru că are un afișaj digital albastru. Puteți vedea temperatura aleasă și aceasta poate fi setată în funcție de alimentele introduse.

Oferă un volum decent, adică sunt prezente o mulțime de compartimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa se deschide standard spre dreapta și îl puteți pune oriunde bucătărie sau în altă cameră, că doar are o lățime similară cu cea a unui frigider – 60 cm. Performanțele de congelare sunt excelente pentru un volum de 195 litri și așa trebuie să fie la un produs de top. Vorbim de o capacitate de înghețare de 16 kg la 24 de ore, iar autonomia fără curent este de 14 ore. Sunt performanțe de lăudat și dacă vreți unul ceva mai accesibil, atunci uitați-vă la cele cu finisaj alb.

Păreri pro și contra

Este un congelator foarte apreciat și nu prea ai ce să-i reproșezi deoarece este un aparat de la brand cu experiență în domeniu. Poate că vă depășește puțin bugetul, însă dacă vreți un aparat frigorific pentru mai mulți ani și să fie foarte performant, atunci aveți nevoie de unul ca cel de sus. Finisajul pe inox arată mult mai bine decât cel pe alb sau argintiu, plus că își menține culoarea. Sistemul de răcire modern numit No Frost face ca sistemul de dezghețare să fie automat, adică nu se va mai forma gheață pe alimente și pe pereții aparatului. Cu alte cuvinte, va fi mai ușor să scoateți pungile cu alimente și le puteți sorta pentru că aveți 6 compartimente.

Liebherr GNPef 2313 prezintă câteva caracteristici speciale care nu le vedeți la modele accesibile: ușă reversibilă, mâner tip baghetă, alarmă ușă deschisă, Smart Steel (nu lasă amprente), VarioSpace (puteți îndepărta partea de sus a sertarelor pentru a putea introduce alimente mai voluminoase), control electronic al temperaturii, iluminare LED (doar la modelele GNP).

Te-ar mai putea interesa