Liebherr G 1223, congelator cu Smart Frost

Congelatorul Liebherr G 1223 este un model deosebit pentru că este oferit de un brand de top și se vede din imagini că este vorba de o calitate superioară. Are un design modern interesant și îmi place că panoul de control este unul digital și se află deasupra ușii, pentru ca să puteți seta temperatura chiar și cu ușa închisă. Puteți alegere funcția de congelare rapidă, porni/opri aparat și seta una dintre cele 5 temperaturi presetate.

Ușa se deschide ușor u ajutorul mânerului vertical care poate fi mutat în caz că vreți ca ușa să se deschidă spre stânga. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Setările pot fi făcute ușor pentru că acest aparat are un ecran LCD. Ușa se deschide standard spre dreapta însă este reversibilă, dacă va fi pusă într-un loc unde aveți nevoie de o deschidere diferită. Are un consum mic de energie, însă nu este cel mai bun motiv pentru care are clasa de eficiență E. Aceasta este nouă clasificare și cea mai bună clasă este A și nu A+++ cum a fost până acum.

Aparatul are o lățime de numai 55 cm, motiv pentru care va ocupa mai puțin spațiu de cât alte aparatele frigorifice, iar sertarele sunt suficient de încăpătoare (similare cu cele prezente la combinele frigorifice).

Păreri pro și contra

Are tehnologie VarioSpace, adică puteți îndepărta rafturile dintre sertare pentru a face mai mult loc pentru anumite alimente. Cu Frost Protect, aparatul poate funcționa eficient chiar și în încăperi neîncălzite, adică până la temperaturi de – 15 grade C. Funcția de congelare rapidă Super Frost poate fi accesată ușor prin apăsarea butonului corespunzător, iar alimentele sunt conservate perfect. O altă caracteristică importantă este FrostSafe – sertarele sunt bine închise astfel că deschidere ușii nu afectează interiorul loc. Vedem eprformanțe de congelare foarte bune, iar aci i

Liebherr G 1223 are tehnologie de răcire SmartFrost, adică nu vom vede atât de multă gheață la interior și pungile cu alimente pot fi scoase mai ușor. Nu se compară cu tehnologia de răcire No Frost, însă este destul de asemănătoare, iar dezghețarea rămâne manuală.

Te-ar mai putea interesa