Liebherr GNP 3013, congelator No Frost cu control electronic

Liebherr GNP 3013 este unul dintre modelele standard care nu trebuie incorporate în mobilier (Bosch GIV11AFE0 ar fi un model incorporabil), deci nu trebuie să vă bateți capul cu instalarea sa. Poate fi pus oriunde, nu ca și în cazul lăzilor frigorifice care ocupă destul de mult spațiu. Aici nu vorbim de un congelator oarecare, ci unul de la un brand destul de experimentat și apreciat pentru calitatea oferită la aparatele sale. Costă mai mult decât soluțiile oferite de alte branduri, însă veți vedea materiale mai de calitate și un control electronic aflat la exterior, adică nu mai trebuie să deschideți ușa ca să schimbați temperatura.

Este vorba de un aparat frigorific generos cu numeroase sertare transparente în care puteți pune ce doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Congelatoare cu 8 sertare sunt destul de puține și care să fie și foarte fiabile, de aceea nu trebuie să excludeți varianta de sus. Acesta poate fi pus aproape oriunde deoarece nu este foarte lat și nici adâncimea nu este chiar atât de mare. În plus, balamalele sunt reversibile astfel că ușa se poate deschide după cum doriți. O astfel de caracteristică este prezent la mai toate aparatele frigorifice noi și nu mai poate fi considerată a fi o dotare specială.

Tehnologia No Frost nu găsim pe orice congelator și face aparatul mai ușor de întreținut, dar și pungile pot fi scoase cu ușurință de oarece nu veți mai avea cantități generoase de gheață pe ele. Cu alte cuvinte, veți avea dezghețare automată și scade și consumul de energie, dar nu cu foarte mult. Componentele și materialele folosite (izolatoare) pot influența cel mai mult consumul. Astfel că la acesta vedem și o clasă de eficiență energetică F care este destul de populară.

Concluzie

Oferă destul de multe pentru cât costă și unele dotări nu le veți vedea la alte congelatoare, de exemplu alarma pentru ușă deschisă o vedeam doar la combine și frigidere. Liebherr GNP 3013 are și funcție de congelare automată numită Super Frost, pentru ca alimentele proaspete să fie conservate rapid și le puteți ține mai mult timp în acesta.

Te-ar mai putea interesa