Bosch GIV11AFE0, congelator incorporabil cu LowFrost

Congelatoarele clasice sunt mai accesibile decât cele incorporabile deoarece există un cost de producție mai mic și o cerere de piață diferită. Cu alte cuvinte, congelatoarele clasice sunt mai ușor de produs și cererea este mult mai mare. Bosch GIV11AFE0 este un model incorporabil oferit de un brand de top motiv pentru care vedem materiale mai de calitate, finisaje elegante, un panou de control diferit și tehnologii mai avansate. Cu alte cuvinte, chiar dacă pare cam scump, prețul este justificat de anumite aspecte.

Din imaginea de jos se pot vedea sertarele acestui aparat care sunt cam egale ca și dimensiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Congelatorul de sus se dresează celor care vor o bucătărie cât mia minimalistă, adică nu vreți să iasă în evidență foarte mult aparatele. Poate că și frigiderul va fi tot unul incorporabil și după cum se vede în imaginea de sus, poate fi pus mai sus sau mai jos (sub blat). Aveți nevoie doar de un mobilier la comandă pentru anumite aparate.

Ușa aparatului se deschide spre dreapta și nu are un design exterior pentru că se integrează în mobilier, adică se montează o ușă de mobilier peste. Clasa energetică a acestui aparat este Clasa E, adică este puțin mai bună decât la alte modele însă diferențe le sunt foarte mici. Cred că veți aprecia mai mult sistemul de răcire Low Frost, care l-am menționat mai sus. Rolul său este să reducă nivelul de gheață de la interior astfel că nu trebuie să curățați atât de des aparatul.

Nivelul de zgomot este unul foarte scăzut și aș putea spune că este unul dintre cele mai silențioase congelatoare de pe piață. Volumul este important și el, însă pentru o lățime de 55 cm, aș putea spune că este relativ același – 72 litri. Liebherr GP 1213 este o alternativă cu Smart Frost, sus sistem de răcire alternativ la cel de sus menționat.

Concluzie

Nu toate congelatoarele oferă LowFrost, altele vin cu sistem de răcire clasic, iar modele mari oferă No Frost. Bosch GIV11AFE0 se adresează unei anumite categorii de clienți, motiv pentru care prețul nu joacă un rol atât de important, ci mai degrabă calitate ași fiabilitate.

Te-ar mai putea interesa