Liebherr GNP 2313, laptop cu control electronic și tehnologie No Frost

Congelatorul Liebherr GNP 2313 este un model mai avansat, motiv pentru care are un preț ceva mai piperat. Cu alte cuvinte, nu și-l poate permite oricine, însă sunt puține congelatoare cu No Frost și control electronic. Puteți seta temperatura fără a deschide ușa aparatului, panoul de control fiind poziționat deasupra ușii. Mai sunt și alte congelatoare similare ca design, însă nu sunt la fel de încăpătoare și No Frost este o tehnologie prezentă doar pe modele de top.

Ușa se deschide ușor cu ajutorul mânerului vertical care poate fi mutat deoarece ușa este reversibilă. Astfel, aparatul poate fi pus oriunde doriți în cameră, chiar și în colț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu necesită incorporare, dar voi îl puteți pune alături de mobilier dacă vreți să câștigați spațiu în restul camerei. Ușa se deschide standard spre dreapta după cum se vede și în imaginea de prezentare. Aparatul are o autonomie destul de mare în cazul unei pene de curent sau când renovați și trebuie să mutați aparatul.

Consumul este redus pentru capacitatea sa, iar aici vorbim de un volum net de 185 litri. Pentru a vă face o idee, îl puteți compara cu două congelatoare mici sau incorporate (cum sunt la combinele frigorifice).

Păreri pro și contra

Este un aparat încăpător și se vede după dimensiunile sale (lățime de 60 cm), iar cele 6 sertare sunt suficient de generoase. Congelatoarele mai voluminoase au multe sertare, însă mai sunt și cele cu sertare Big Box. Puteți seta ușor temperatura cu ajutorul panoului de control digital și puteți vedea ușor temperatura aleasă. Interfața poate fi blocată, dar nu cred că pot ajunge copii la ea pentru că este destul de sus. Prezintă câteva tehnologii foarte utile – No Frost (dezghețare automată) și VarioSpace (puteți îndepărta rafturile dintre sertare și sertarele pentru a face mai mult loc pentru anumite alimente). Poate congela până la 16 kg de alimente proaspete pe zi, iar această capacitate este foarte bună pentru acest tip de aparat.

Sunteți avertizați acustic când uitați ușa deschisă, iar această funcție este standard pentru aparatele frigorifice cu control digital. Liebherr GNP 2313 din seria nouă motiv pentru care are un design nou și modern.

Te-ar mai putea interesa