Beko RFNE312K31XBN, congelator argintiu cu No Frost

Congelatorul Beko RFNE312K31XBN este unul dintre cele mai elegante soluții oferite de acest brand și culoarea sa este una destul de atrăgătoare – argintiu. Cu alte cuvinte, acesta este genul de congelator care îl puteți pune în bucătărie alături de frigider, în special dacă are tot o ușă și este argintiu. Două aparate diferite sunt mai bune decât unul singur deoarece aveți mai mult spațiu pentru alimente și performanțe superioare pentru congelator.

Un congelator standard ca și cel din imagine poate îngheța până la 19.5 kg în 24 ore, iar variante similare nu prea veți găsi în acest buget. Producătorii mai cunoscuți oferă aparate frigorifice la prețuri mult mai piperate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul arată foarte bine și poate că v-ați săturat de aparatele de culoare albă care în timp își schimbă culoarea. Modelele argintii sau inox arată mult mai bine deoarece dau un plus de eleganță bucătăriei. Este un aparat încăpător că doar are o lățime de 60 cm precum oricare alt aparat frigorific mare. Totuși, nu ocupă la fel de mult spațiu ca și o ladă frigorifică cu același volum sau în același buget. Nu sunt foarte multe recenzii la acest model, pentru că a fost lansat recent și consider că excelează la multe capitole (la cele mai importante).

Păreri pro și contra

Datorită tehnologie No Frost, aparatul nu va forma gheață în exces, astfel că puteți scoate ușor pungile de cu alimente din interior și nu trebuie curățat periodic. Are un consum mic de energie, dar și un nivel scăzut de umiditate. Capacitatea sa este satisfăcătoare pentru acest buget deoarece poate fi comparat cu 3 congelatoare mici și oferă 8 sertare generoase. Compartimentul de jos este cel mai mare și voi alegeți ce să puneți în el.

Beko RFNE312K31XBN are ușă reversibilă pentru a putea schimba balamalele, în caz că vreți să în puneți în stânga frigiderului, adică ușile aparatelor să se deschidă precum la un side by side. Temperatura se alege cu ajutorul termostatului rotativ aflat în partea de sus, însă poate că unii dintre voi ați fi preferat un control digital cu ecran LCD.

Te-ar mai putea interesa