Liebherr Gbe 1213, congelator bej cu SuperFrost, SmartFrost și FrostProtect

Sunt destul de multe congelatoare mici, dar nu toate sunt la fel de dotate ca și cel de jos. Poate că ați și observat numărul mare de caracteristici speciale ale modelului prezentat (mă refer la cel menționate în titlu). Este vorba de Liebherr Gbe 1213 care nu este un aparat obișnuit și se vede după design, adică avem un finisaj pe bej. Acesta s-ar potrivi într-o bucătărie clasică sau în stil retro. Aș mai spune că aparatul este oferit de un brand german, adică vom vedea o calitate mult superioară și materiale folosite destul de bune.

Prețul este cam mare în comparație cu multe alte congelatoare cu 3 sertare, însă diferența nu este foarte mare. Dacă țineți să aveți un aparat cât mai fiabil și care poate fi folosit mulți ani fără probleme, atunci brandul joacă un rol important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat standard care nu necesită incorporare și are o singură ușă pentru că nu este un frigider. Consumul anual este mic de aceea are clasa energetică F. Dezghețarea rămâne manuală însă trebuie curățat mai rar pentru că are sistem de răcire SmartFrost.

Păreri pro și contra

Ocupă destul de puțin spațiu indiferent unde vă decideți să-l puneți. Nivelul de zgomot este de numai 39 dB, deci este suficient de silențios și nu va deranja în bucătărie. Oferă tehnologii destul de avansate pentru un congelator atât de mic și l-am putea compara cu unul de la o combină frigorifică mare (volum similar). Îmi place că are FrostProtect, iar pentru cei care nu știu ce face aceasta, ei bine, aceasta este o protecție împotriva înghețului și va fi de folos când puneți aparatul într-o cameră neîncălzită. Tot mai multe aparate vin cu această caracteristică și o consider importantă, deoarece mulți dintre voi poate locuiți la casă și nu aveți mult spațiu în bucătărie.

Liebherr Gbe 1213 beneficiază chiar și de un control electronic pentru a seta mult mai ușor temperatura și se vede mai ușor setările făcute datorită ecranului digital. Se poate lăuda cu o autonomie fără curent destul de mare și care poate atinge chiar și 26 ore.

Te-ar mai putea interesa