Liebherr CUfb 2831, combină frigorifică albastră cu SmartFrost și FrostSafe

Combina frigorifică din imagine este un model mai deosebit și se numește Liebherr CUfb 2831. Culoarea este una destul de unică sau rar întâlnită la aceste aparate și dacă nu vă place chiar aceasta, mai sunt două variante pe portocaliu și pe verde. Specificațiile și prețurile sunt la fel, iar voi puteți alege care model v-ar plăcea mai mult. Unii utilizatori aleg toate aparatele în aceeași culoare sau să fie în contrast cu mobilierul, dar poate că alții vor o bucătărie multicoloră. De multe ori nu trebuie să vă uitați la preț pentru că anumite branduri oferă soluții mai bune din punct de vedere calitativ.

Aparatele frigorifice albe nu mai reprezintă o opțiune deoarece nu iasă în evidență și parcă sunt prea clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă are un design unic, ușile sunt tot reversibile pentru ca voi să puteți monta oriunde doriți acest aparat. Clasa de eficiență energetică este excelentă, dar este loc de mai bine dacă vă doriți facturi cât mai mici la energie. Se poate lăuda și cu un nivel de zgomot redus, adică vorbim de un nivel de numai 38 dB. Nu îi veți simți prezența dar depinde și dacă se activează vreo funcție (super răcire/congelare).

Păreri pro și contra

Congelatorul are caracteristica VarioSpace pentru a face loc pentru alimente mai voluminoase, adică puteți elimina un compartiment și raftul din partea de sus pentru a face mai mult loc. Frigiderul are două compartimente pentru legume și fructe, astfel că le puteți organiza mai bine pe acestea. Dacă nu sunteți mulțumiți de volum, acest aparat impresionează la alte capitole și tehnologiile de răcire avansate nu lipsesc. În locul tehnologiei No Frost aveți Smart Frost, adică se formează mai puțină gheață în congelator și trebuie să dezghețați mai rar.

Liebherr CUfb 2831 este un aparat frigorific nu foarte mare, dar destul de încăpător. Poate că nici nu mai aveți încredere în anumite branduri și preferați un brand german cu experiență. Un minus ar fi congeltorul fiind și cel mai mic de pe piață – 54 litri (2 sertare), însă poate că vă doriți doar un frigider mai mare.

Te-ar mai putea interesa