Liebherr CUel 281, combină frigorifică nemțească la super preț

Liebherr CUel 281 este un model mult mai atractiv decât restul și aici mă refer la cele colorate de la acesta. O putem compara cu Liebherr CUno 2831 care este pe portocaliu și diferența de preț este de câteva sute de lei, dar mai sunt și altele (verde și albastru). Raportul preț/volum este mai bun în cazul aparatelor pe alb sau argintiu, iar dacă vorbim deja de inox, atunci prețul crește puțin, că doar este un material mai premium. Nu cred că doriți să alegeți combina de jos doar pentru că este mai accesibilă, ci doar pentru că arată foarte bine și calitatea este garantată de brand (renumit).

Specificațiile tehnice sunt foarte bune pentru acest model și o parte dintre ele pot fi observat e în imaginea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aparatele acestui brand costă mai mult decât celelalte însă calitatea și fiabilitate sunt peste medie. Adică dacă nu ați fost mulțumiți de alegerea precedentă și vă doriți una care să vă țină chiar mai mult, atunci ar trebui să optați pentru o soluție diferită. Modelele argintii arată mult mai bine decât cele albe plus că își păstrează mai bine aspectul (nu se schimbă culoarea).

Față de aparatele vechi, acesta este mult mai eficient însă e loc de mai bine cât timp am văzut destul de multe modele cu clase E. Diferența majoră o vedem la consumul anual, că pe zi consumă foarte puțin. Per total, aparatul este bine gândit, nu are un congelator foarte mare și cele două sertare pot fi de ajuns.

Frigiderul are două sertare pentru legume și chiar un raft pentru sticle de vin (metalic), exact ca la modelele premium. Doar că nu poate excela la toate capitolele și poate că lipsa panoului de control electric nu vă deranjează. Adică temperatura se setează cu același termostat ca la aparatele frigorifice de buget.

Concluzie

Liebherr CUel 281 este un aparat calitativ și silențios care poate înlocui fără probleme orice model vechi. Costă mai mult decât aparatele altor branduri dar veți observa imediat diferențele.

Te-ar mai putea interesa