Liebherr CTPel 251, frigider argintiu cu două uși

Față de numeroasele frigidere de pe piață, Liebherr CTPel 251 are un design mai plăcut având o carcasă argintie. Spre deosebire de o combină frigorifică, acesta are o lățime de 55 cm, dar și un congelator modest în partea de sus. Poate că nu are cel mai bun raport preț/volum, însă veți plăti pentru un plus de calitate sau mai bine zis, veți avea un aparat nemțesc. Aceste aparate sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor și nu mă refer doar la frigidere. Culoarea are importanță atunci când restul aparatelor nu sunt albe, plus că la multe aparate acel alb se cam îngălbenește cu trecerea timpului (depinde de calitatea materialelor folosite).

Arată bine cu acel finisaj argintiu, însă la interior este complet alb, iar iluminare LED este standard pe toate aparatele frigorifice noi. Aceasta are un consum mai mic de energie și oferă un interior ceva mai vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă acel volum vă este de ajuns și nu vă doriți mai mult, atunci acest frigider este recomandarea mea. Nu ocupă mult spațiu având o lățime mai mică decât alte frigider cu înălțime similară (157 cm). Mai precis, are o lățime de 55 cm, însă rafturile rămân foarte spațioase deoarece sunt mai adânci (aparatul având 63 cm pe adâncime).

Din imaginea de sus se vede noua etichetare care este mai strictă și cele mai multe aparate au clasa F, iar unele mai noi chiar E. Diferența de consum nu este foarte mare dar se vede la consumul anual. Ușile sunt reversibile astfel ca voi să puteți deschide fără prea mare deranj ușile aparatului, adică se pot muta balamalele de pe o parte pe alta. Poate că nu vă pricepeți la un astfel de task, de aceea vă recomand un serviciu – schimb balamale împreună cu aparatul.

Concluzie

Liebherr CTPel 251 este unul dintre cele mai noi modele de la acest brand, motiv pentru care vedem și noul design. Se laudă că are SmartFrost o caracteristică care face congelatorul mai eficient și mai ușor de curățat (pereți mai netezi). Dacă spațiul disponibil nu este foarte generos. ceva mai mic ar fi un model Liebherr T 1714 care are și o singură ușă.

Te-ar mai putea interesa