Liebherr CTPel 231, frigider argintiu cu două uși

Cele mai fiabile frigidere de pe piață sunt cele germane, însă mai sunt și alte branduri europene care se laudă cu un plus de fiabilitate și calitate. Liebherr CTPel 231 este un model german destul de voluminos, fiind un frigider cu 2 uși. Acesta este varianta argintie care parcă arată ceva mai bine decât cea pe alb (Liebherr CTP 231), însă nu prea sunt diferențe la capitolul specificații.

Prețurile sunt ceva mai mari dacă e să îl comparăm cu anumite branduri, însă nu vorbim de aceeași calitate. De aceea producătorul oferi și o garanție extinsă în cadrul unei campanii nu foarte lungi, astfel că puteți să-l folosiți fără griji. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un frigider ca acest poate fi pus în orice bucătărie plus că finisajul argintiu se potrivește cu orice ca și cel alb. Nu ocupă foarte mult spațiu și se vede din imagine că are o înălțime nu foarte mare – 140 cm, iar în ceea ce privește lățime, aceasta este de 55 cm. Aceste dimensiuni le regăsim la multe modele de circa 200 și ceva de litri.

Consumul de energie redus este destul de redus, adică vedem o clasă energetică F care a fost oferită pentru un consum anual de circa 212 kWh. Pot fi aparate și cu clase energetice mai bune dacă acelea au un volum diferit și prețurile sunt mult mai mari.

Tehnologia SmartFrost nu lipsește nici de pe aceasta și oferă un sistem de dezghețare automat la frigider și manual la congelator, dar nu se mai formează atât de multă gheață pe pungile cu alimente. Pereții sunt mai netezi decât la congelatoarele clasice, astfel că sunt mai ușor de curățat și între sertare sunt rafturi care pot fi scoase pentru a putea pune și alimente mai voluminoase. Această caracteristică se numește VarioSpace și o vedem și la combine.

Concluzie

Liebherr CTPel 231 este un frigider elegant și destul de bine gândit, iar aici mă refer la organizarea interioară. Mai precis, sunt numeroase rafturi și suporturi pe care puteți pune destul de multe, sertarul pentru fructe și legume nu lipsește, iluminare este LED și altele.

Te-ar mai putea interesa