Liebherr CTP 231, frigider alb cu două uși

Cele mai multe frigidere disponibile sunt cu două uși, adică una pentru fiecare compartiment (frigider și congelator), dar mai sunt și cele care nu au congelator (cum este Liebherr Rf 4600) sau au la interior un compartiment mic pentru congelare (mă refer la frigiderele mici). Liebherr CTP 231 este un model mai mare însă când alegeți un frigider german nu vă interesează atât de mult spațiul interior, ci mai degrabă calitatea. Sunt și aparate frigorifice mai mare decât cel de jos și din câte observ, cele mai multe au lățime de 55 cm (ca și cele incorporabile).

Chiar dacă un aparat nu este incorporabil, multe dintre ele (cum este și cel de jos), pot fi incorporate parțial deoarece au un sistem de balamale care permit deschiderea ușii la 90 de grade (a se vedea în schițele sale). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu prea ai ce să-i reproșezi, eventual doar că nu are același volum ca și alte frigidere (de la concurență). Nu trebuie să ne uităm doar la ce oferă, ci și la recenzii și la eficiență. E foarte important ca voi să alegeți aparate cât mai noi care vă pot reduce consumul de curent de pe factură. Fiabilitatea este importantă la orice aparat, dar în special la cele care le ținem tot timpul în priză și funcționează non-stop. Astfel, nu mai trebuie să schimbați prea repede aparatul și vă veți recupera o parte din banii cheltuiți pe acesta.

Congelatorul este destul de ușor de accesat fiind poziționat în partea de sus și nu este compartimentat, ci este separat de un raft dis sticlă, după cum vedem și la frigider. Doar că frigiderul propriu-zis are mult mai multe rafturi și chiar suporturi pe ușă pentru sticle mici, ouă și alte alimente.

Concluzie

Liebherr CTP 231 este un alt frigider de la acest brand care a fost lansat recent și se poate vedea și după designul simplu, dar modern. Din păcate acest producător nu oferă foarte multe soluții pe inox, cele mai multe sunt albe sau pe anumite culori vii.

Te-ar mai putea interesa