Liebherr CTP 251, frigider alb cu 2 uși

Frigiderul alb Liebherr CTP 251 este o opțiune de buget care o puteți alege pe bucătăria voastră și nici nu veți avea nevoie de mai mult pentru că oferă numeroase rafturi și suporturi. Poate că nu are cel mai încăpător congelator însă poate că nici nu obișnuiți să vă aprovizionați mult. Dacă vă doriți un model mai elegant, adică pe o culoare ceva mai elegantă, optați pentru Liebherr CTPel 231. Ambele modele sunt destul de similare ca și specificații, de aceea puteți alege care vă place mai mult.

Prețurile sunt apropiate că doar discutăm de același producător și în caz că un model nu mai este disponibil, puteți alege celălalt pentru că nu veți face nici un compromis. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Alegând un model de la un brand german, veți alege calitate și fiabilitate. În plus, producătorul oferă o extragaranție (o promoție limitată), adică vă oferă un motiv în plus să alegeți un produs Liebherr. Frigiderul este ceva mai compact decât o combină frigorifică, însă pot exista și frigidere premium cu lățime mult mai mare. În cazul de față este vorba de un aparat frigorific cu lățime de 55 cm și nu foarte înalt, ca toți membrii familiei să ajungă la toate rafturile.

Interiorul este bine iluminat datorită tehnologiei LED și rafturilor transparente. Compartimentul pentru fructe și legume este prezent tot în partea de jos, doar că față de combine, acesta este mult mai jos (congelatorul fiind în partea de sus).

Congelatorul este modest ca și volum, iar performanțele de congelare sunt modeste. Poate că nu este cel mai performant congelator, însă are pereți netezi pentru a fi curățați mai ușor de gheață. Datorită tehnologiei SmartFrost, dezghețarea trebuie făcută mai rar .

Concluzie

După cum am menționat mai sus, Liebherr CTP 251 reprezintă o soluție excelentă dacă țineți să aveți un aparat frigorific cu o durat de funcționare îndelungată, iar acea promoție cu extragaranție este un motiv în plus să-l alegeți. Prețurile sunt foarte bune în special că este vorba de un model prezent de mult timp pe piață, de aceea sunt și multe recenzii.

Te-ar mai putea interesa