Star-Light FDDV-242F, model cu două uși și clasa F

Star-Light FDDV-242F e un frigider cu două uși care se adresează celora care vor un aparat nu prea înalt, dar care să poată ține la rece o cantitate medie de alimente.
De la început trebuie să scriu că are o eficiență energetică bună întrucât are un consum anual de 223 kWh și clasa F.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător cunoscut pentru produsele de calitate. Din imagine se poate vedea că e un aparat cu design minim și mânere integrate.

Păreri pro și contra

Modelul acesta Star-Light FDDV-242F are mai multe avantaje, iar cele mai importante ar fi următoarele:
– Eficiența energetică e una bună deoarece are noua clasă F. Ar mai trebui adăugat că dacă se întrerupe curentul atunci acesta dispune de autonomie de 14 ore așa încât alimentele să nu strice.
– Dezghețarea e una automată pe partea de frigider. Acest lucru face ca dvs. să nu pierdeți timp cu așa ceva.
– Volumul e unul mediu de 242 litri, fiind proporțional cu dimensiunile aparatului care sunt de 160x54x57 îxlxa cm.
Sunt și dezavantaje, iar printre acestea se numără câteva precum faptul că nu are No Frost, că nu are dozator de apă și că nu e smart. Dacă ne uităm la preț atunci observăm că nici nu are cum să aibă așa ceva la acest cost.
Un alt lucru care mi-a atras atenția e faptul că aparatul e unul cu un nivel de zgomot ușor peste medie, adică de 42 decibeli.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece pe acești bani primim un aparat robust care are un consum mic de curent.
Producătorul Star-Light e unul românesc și e cunoscut pentru produsele de calitate.

Te-ar mai putea interesa