Liebherr CTN 3663, frigider nemțesc cu volum mare

Unele frigidere pot fi destul de mari și prețurile sunt conforme. Se vede destul de bine că modelul de jos are o înălțime ceva mai mare deoarece are mult mai multe rafturi decât altele și lățimea este identică cu cea a combinelor frigorifice. Liebherr CTN 3663 este modelul prezentat în acest articol și are o înălțime de 191 cm, deci poate fi comparat cu o combină, doar că nu oferă un congelator foarte mare. Așa este, frigiderele au congelatoare mai mici și doar cele cu lățime de 70 cm oferă mai mult spațiu pentru congelarea alimentelor.

Alimentele consumate proaspete sunt mai sănătoase, motiv pentru care congelatorul nu joacă un rol atât de important. Totuși, dacă în viitor nu vă este de ajuns, sunt câteva soluții și care țin de spațiul disponibil. Două dintre ele ar fi: congelator (un frigider care poate fi pus sub blat este Liebherr T 1414) sau o ladă frigorifică pusă în cămară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă căutați calitate și fiabilitate, atunci trebuie să alegeți un aparat frigorific de la un brand nemțesc. Recomanda aparatele Liebherr deoarece au specificații bune, control electronic care este ușor de folosit, un design modern, dar și altele. Evident că are două uși pentru că nu este un model mic care intră sub blat. Fiecare compartiment are o ușă a sa, iar frigiderul propriu-zis are o capacitate de 248 litri. Din imagini vedem că are cinci rafturi și patru suporturi. Adică este loc suficient pentru tot felul de alimente sau recipiente.

Nu-i lipsește compartimentul pentru fructe ori legume din partea de jos, dar voi puteți pune ce doriți în el. Congelatorul se află în partea de sus și nu este compartimentat, ci are un singur raft la mijloc. Tot aici se află și panoul de control electronic care are o interfață simplă și ușor de folosit.

Concluzie

Liebherr CTN 3663 vine cu tehnologii moderne și tipice acestui brand: SuperFrost, NoFrost, PowerCooling (oferă o răcire rapid și distribuire uniformă a aerului rece) și DuoCooling (două circuite controlate separat, pentru ca voi să puteți seta temperatura dorită în fiecare dintre cele două zone).

Te-ar mai putea interesa