Liebherr Confort CUef 331, combină frigo cls F de 296 l

Combina Liebherr Confort CUef 331 se adresează acelor persoane care vor un aparat aspectiv, premium și încăpător. Volumul net e unul de 296 litri, iar eficiența energetică e F. Acest ultim lucru se datorează consumului anual de 192 kWh.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu aparat cu sistem de răcire SmartFrost. Acest sistem e o alternativă la No Frost și presupune că decongelarea o să fie necesară mari rar.

Păreri pro și contra

Modelul Liebherr Confort CUef 331 e un aparat premium așa cum ne-au obișnuit cei de la Liebherr. Despre acest brand trebuie să scriu că e unul premium localizat în Germania și că e cunoscut pentru aparatele sale de calitate.
Cele mai importante lucruri întâlnite la acest model sunt:

  • Sistemul de răcire modern numit SmartFrost. În acest fel frigiderul e dezghețat automat, iar congelatorul manual. Acest ultim lucru e cu mențiune deoarece decongelarea trebuie făcută mai rar întrucât are vaporizator care asigură eficiență energetică ridicată și o răcire uniformă.
  • Clasa de eficiență energetică e F cu un consum anual de 192 kWh. Pe zi are un consum de 0,52 kWh. În cazul unei pene de curent alimentele nu se vor altera deoarece aparatul are autonomie de 27 ore.
  • Compartimentarea e foarte bună deoarece are rafturi pentru sticle, VarioSpace și 3 rafturi în frigider.
  • Arată bine deoarece e de culoare inox cu tratament anti-amprentă, lucru numit SmartSteel.

Din păcate, acest model nu e unul Total No Frost, dar nu cred că o să vă afecteze negativ.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor care vor un produs german de calitate.
Ceva ce am uitat să menționez e că Liebherr scrie pe site-ul său că această combină frigorifică e una care poate fi conectată la rețea, adică e smart. Această caracteristică poartă numele Smart Device și face ca aparatul să poată fi integrat într-un ansamblu Smart Home.
Dacă vă interesează o alternativă atunci recomand modelul acesta de la Samsung care face parte din gama Bespoke.

Te-ar mai putea interesa