Liebherr CNsfd 5733, combină frigorifică cu BluPerformance

O combină frigorifică nemțească poate costa ceva mai mult decât altele iar un model care poate v-ar plăcea foarte mult este Liebherr CNsfd 5733. Spun asta deoarece are un design minimalist cu finisaj pe inox, iar controlul temperaturii se face cu ajutorul panoului de control electronic aflat la exterior pe ușă. În plus, modelele cu volum mai generos au și un raport volum/consum ai mic, adică vedem și clasa energetică D. Aceasta este una dintre cele mai bune clase energetice pentru acest tip de aparat.

Costă mai mult decât altele pentru că este însoțită și de niște dotări noi care nu le-am mai văzut pe generația anterioară, nu mă refer doar la No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Liebherr CNsfd 5733

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă o combină mică sau un frigider nu ar fi de ajuns, atunci aveți nevoie de una cu volum peste 300 litri. Cea de sus ar putea fi aceea dacă nu cătați un design diferit, adică un aparat pe o altă culoare. Ușile sunt reversibile, pentru ca voi să puteți muta ușor balamalele de pe o parte pe alta. Ar arăta ceva mai bine dacă ați incorpora-o parțial adică să fie vizibile doar ușile sale, dar trebuie să țineți cont că mânerele sunt pe lateral.

Dezghețarea automată face ca congelatorul să nu mai producă gheață în exces pe pungile cu alimente. Astfel că nu mai trebuie să dezghețați periodic aparatul, plus că puteți scoate mai ușor alimentele din el. Mirosurile din frigider nu ajung în acest datorită tehnologiei Duo Cooling (prezentă și pe modelul Liebherr CNf 5704), adică sunt două circuite separate. Capacitatea de congelare este foarte bună și e normal să fie așa pentru că vorbim de un congelator de peste 100 litri.

Aparatul acesta are și un nivel de zgomot foarte redus, mai că nici nu-i veți simți prezența, adică este de numai 35 dB (Clasa B).

Concluzie

Per ansamblu, Liebherr CNsfd 5733 nu este precum oricare altă combină și se poate vedea la detalii, plus că vorbim de fiabilitate ridicată (beneficiați de generație extinsă dacă participați la acea promoție).

Te-ar mai putea interesa