Liebherr CNf 5704, combină albă cu DuoCooling

Aparatele frigorifice nemțești oferă un plus de calitate și fiabilitate față de cele care le vedeți în topul vânzărilor. Un exemplu bun este Liebherr care chiar dacă nu impresionează prin nu știu ce dotări (care de cele mai multe ori țin de marketing), oferă soluții apreciate de clienți. Liebherr CNf 5704 este o combină spațioasă și are ceva mai multe dotări decât modelele din generațiile anterioare sau cele ieftine.

Aparatele sale nu sunt chiar atât de ieftine dar vorbim de calitate germană care nu poate fi comparată cu cea turcească, de exemplu. Despre fiabilitate nici nu mai discutăm și s-ar putea ca în următorii ani să vedem pe acea etichetă energetică și durata de funcționare a aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum spuneam mai sus, vorbim de un aparat ceva mai mare de la acest brand. Până acum am văzut destul de multe frigidere și combine cu lățime de 55 cm, deci nu foarte mari. Acum vorbim de o generație nouă cu un design mai elegant/modern, lățimea crescând la 60 cm pentru a nu fi prea înalt. În general, combinele au cel mult 2 metrii înălțime, ca toți membrii familiei să ajungă la rafturi.

Modelul de față este o excepție la ceea ce am menționat mai sus, deoarece acum vedem tehnologii precum No Frost, EasyFresh, DuoCooling și BluPerformance. Cele mai multe frigider și combine aveau acel sistem de dezghețare Smart Frost care nu era chiar automat ca și No Frost. Deci acum aveți un motiv să alegeți un astfel de aparat, fiind mai competitiv pe piața actuală.

EasyFresh este sertarul pentru fructe și legume care se află în frigider, el oferind condiții de conservare diferite pentru aceste alimente și nu numai. DuoCooling nu este o tehnologie atât de nouă pentru că am mai văzut-o și la alte branduri (ca pe Arctic AK60366M40NFMT), dar denumire diferă. Mai precis, acum sunt două circuite de agent frigorific diferite, iar mirodul din frigider nu va ajunge în congelator.

Concluzie

Liebherr CNf 5704 merită ales în special că are și o interfață mai elegantă de alegerea a temperaturii interioare, adică acum este touch.

Te-ar mai putea interesa