Arctic AK60366M40NFMT, combină frigorifică cu Air Flow Dual Tech

Combina frigorifică Arctic AK60366M40NFMT este una dintre cele mai populare soluții de pe piață deoarece sunt puțini producători care oferă astfel de combine și cu anumite tehnologii (No Frost și Air Flow Dual Tech). Evident că dezghețarea automată este prezentă în ambele compartimente (frigider și congelator), astfel că avem cele mai bune condiții de conservare. În plus este și argintie, iar designul este destul de minimalist (mânere ascunse), astfel că va da un plus de eleganță bucătăriei.

Este clar că nu se compară cu care au inox la partea frontală, dar tot arată bine și nu-și schimbă culoarea în timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Air Flow Dual Tech distribuie ceva mai uniform aerul rece prin frigider astfel că temperatura este aceeași indiferent de nivel și revine imediat la loc după ce închideți ușa. La alte branduri poate avea o denumire puțin mai diferită pentru că funcționează puțin diferit, însă rolul este același.

Cert este că vorbim de un aparat destul de mare care înlocuiește fără probleme cel vechi, plus că este mult mai eficient. La aceste aparate frigorifice nu vedem clase energetice A și B, dar consumul anual nu este atât de mare cât să vă deranjeze, că doar este ținut tot timpul în priză. Dacă nu vă interesează un volum de peste 300 litri, atunci puteți să vă gândiți și la un frigider de la același producător sau chiar de la concurență.

Combinele frigorifice sunt aparate destul de echipate și oferă cam tot ce vă puteți dori, doar că dotările sunt influențate și de preț sau invers.

Concluzie

Arctic AK60366M40NFMT se prezintă destul de bine și nu trebuie să fie neapărat un brand internațional ca să vă bucurați de calitate și dotări. Vă puteți face o idee pe baza recenziilor oferite de posesori, dar și restul aparatelor Arctic sunt apreciate. Evident că producătorii de top oferă un plus de calitate și fiabilitate dacă sunteți dispuși să cheltuiți chiar și cu 50% mai mult. Imaginați-vă că este mult mai accesibilă decât Heinner HCNF-V291SE++ însă nu sunt chiar identice.

Te-ar mai putea interesa