Liebherr CNef 4005, combină frigorifică de 2 metri

Liebherr CNef 4005 este o combină ceva mai înaltă deoarece are un volum generos și lățimea sa a rămas neschimbată. Sunt și modele cu lățime mult mai mare însă sunt mai greu de mutat și poate că nici nu încap pe ușa de la bucătărie. Arată bine datorită finisajului pe inox cu tratament anti-amprentă, adică va fi mai ușor de întreținut. Mânerele au rămas cele clasice și nu sunt cele incorporate care le vedem la tot mai multe modele. Chiar și așa, acestea pot fi mutate dintr-o parte în alta dacă vă decideți să schimbați balamalele pentru că vorbim de uși reversibile.

Un producător de top oferă aparate puțin mai scumpe pentru că vorbim de o calitate mult superioară și de dotări conforme pieței. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile aparatului se deschid standard spre dreapta și poate că nu vă deranjează pentru că va fi pus pe mijlocul unui perete. Excelează și la alte capitole, dar poate că ați observat și voi nivelul redus de zgomot – 38 dB. Bineînțeles, acesta poate fi diferit dacă este în funcțiune o funcție a sa. Ca și funcții, aparatul se prezintă astfel: controlul temperaturii, siguranță pentru copii (blocare interfață), SuperCool, SuperFrost, semnal audio (ușă deschisă sau cădere de tensiune). Chiar dacă costă mai mult decât altele, nu va dezamăgi.

Păreri pro și contra

Merită ales din mai multe motive: are un design exterior foarte plăcut, interior bine organizat, un panou de control modern aflat pe marginea de sus, sistem de răcire avansat care nu permite formarea de gheață (dezghețare automat) etc. Aparatul are și tehnologia Duo Cooling care oferă două circuite independente în aparat, astfel că nici mirosurile nu ajung dintr-o zonă în alta. finisajul carcasei se numește SmartSteel, astfel că amprentele nu mai sunt așa de vizibile precum pe aparatele clasice pe inox.

Liebherr CNef 4005 reprezintă o alegere ceva mai scumpă dacă nu ați maia vut aparate de la producători de top (cunoscuți la nivel internațional). Controlul digital oferă funcții speciale interesante și care nu le veți vedea pe aparate frigorifice clasice.

Te-ar mai putea interesa