LG GBB72MCEGN, combină neagră cu No Frost

Modelul LG GBB72MCEGN e unul de tip clasic pentru persoanele care vor un aparat care să arate bine și să vină cu tehnologii moderne de răcire. Aspectul plăcut nu e doar la exterior, ci și la interior. Dacă e să ne uităm mai bine la interior atunci vedem că are o compartimentare bine realizată și raft pentru sticle.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și funcțional.

Păreri pro și contra

LG GBB72MCEGN se evidențiază cu multe lucruri pozitive, printre care cele mai multe sunt următoarele:

  • Are un consum energetic anual de 215 kwh așa încât clasa energetică e D. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are o autonomie de 9 ore.
  • Nivelul de zgomot e surprinzător de mic, fiind vorba despre 35 decibeli, adică mai mic decât la un side by side Haier.
  • Dimensiunile sunt unele medii, fiind vorba despre 60x68x203 lxaxî cm. Iar, greutatea e una de 80kg.
  • Compresorul e unul modern de tip Linear Cooling așa încât consumul să fie mic (precum am scris mai sus), să avem un nivel de zgomot redus și fiabilitate maximă (compresorul are garanție 10 ani).
  • Comandarea se realizează de la un panou touch poziționat în interiorul frigiderului în partea superioară.
  • Pe lângă No Frost are și Door Cooling care are rol de a răci uniform alimentele.

Dacă la alte aparate frigorifice avem parte de facilități smart, la acesta nu există așa ceva. Mai exact nu poate fi verificat sau controlat de pe un dispozitiv inteligent.

Concluzia mea legată de acest model e un pozitivă în sensul că se va dovedi suficient pentru persoanele interesate de ceva premium, dar cu utilizare clasică.
Îmbină utilul cu plăcutul. Utilul fiind tehnologiile de ultimă generație, iar plăcutul fiind utilizarea cât mai ușoară și aspectul plăcut.

Te-ar mai putea interesa