Liebherr CN 4313, combina frigorifică No Frost

Combina frigorifică Liebherr CN 4313 este un model care oferă oferă o calitate superioară, că doar este un brand german. Are un design deosebit (simplu și elegant) și poate că unii dintre voi preferați o variantă argintie sau neagră. Este un model cu capacitate generoasă și eficiență energetică superioară deoarece are tehnologie de răcire No Frost. Finisajul exterior este foarte simplu și îmi plac mânere integrate pe lateral.

Din imaginile de prezentare se poate observa că are un interior bine împărțit și organizarea este excelentă, vedem chiar și suporturi generoase pentru sticle pe ușa frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire No Frost este prezent atât la frigider, cât și la congelator. Astfel că dezghețarea aparatului este automată și întreținerea sa este foarte ușoară. Clasa de eficiență energetică A++ a acestui model a fost dată pentru un consum anual de numai 232 kWh. Merită să optați pentru un aparat de la un producător de top, deoarece veți face o alegere fiabilă și competitivă. Raftul pentru sticle este prezent și este unul metalic, iar aici mă refer la sticle de dimensiuni mici.

Tehnologiile de răcire sunt puține dar îmbunătățesc semnificativ performanțele aparatului, acestea sunt următoarele: DuoCooling (circuite separate de răcire) și PowerCooling. Conform producătorului, balamalele sunt reversibile și mânerele integrate sunt pe ambele părți pentru ca voi să puteți pune aparatul oriunde în bucătărie.

Păreri pro și contra

Datorită tehnologiilor avansate, acest aparat frigorific conservă mai bine alimentele, dar și la consum se văd îmbunătățiri semnificative. Îmi place panoul de control electronic deoarece pot fi văzute ceva mai bine setările făcute (temperatura aleasă), plus că este așezat într-un loc ușor accesibil pentru adulți (marginea superioară a frigiderului). Aparatul prezintă performanțe decente, dar și eficiența este un punct foarte pentru acest aparat.

Nu sunt necesare alte aparate frigorifice, acesta oferă exact ce aveți nevoie chiar și pentru o familie mai numeroasă. Liebherr CN 4313 are dimensiuni standard, adică are aceeași lățime de 60 cm ca vechiul model și nu va ocupa mult mai mult loc. Un frigider cu același volum are o lățime de de până la 70 cm și interiorul e organizat diferit (congelator necompartimentat în partea de sus).

Te-ar mai putea interesa