Liebherr KGS 1855, combină cu SmartFrost

Liebherr KGS 1855 este o combină frigorifică de la un producător german care e cunoscut pentru produsele cu fiabilitate foarte bună. Modelul de faţă vine cu un consum mic de curent, fiindu-i atribuită clasa A++ de eficienţă energetică.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca design şi dotări.
Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul de culoare albă cu mânere integrate.

Păreri pro şi contra

Am scris în titlu că aparatul e dotat cu SmartFrost. Acest lucru presupune că decongelarea va fi făcută mai rar. Producătorul precizează că produsele congelate vor fi acoperite cu mai puţină brumă. Această caracteristică nu e la fel de bună precum No Frost, dar e ceva. Este menţionat faptul că aparatul are dezgheţare automată la frigider şi manuală la congelator.
Aparatul are Cool Puls, adică un întrerupător care permite temperaturi de 18 grade sau mai puţin. Manualul de utilizare menţionează că butonul trebuie acţionat atunci când în încăpere sunt temperaturi sub 18 grade şi că nu e necesară conectarea atunci când sunt peste 18. Trebuie adăugat că iluminarea va rămâne aprinsă atunci când e activat Cool-Plus.
Compartimentarea e bine realizată, partea de congelator are 3 compartimente, iar cea de frigider are două compartimente (unul pentru fructe şi celălalt pentru legume), 3 rafturi, 3 suporturi la uşă şi un suport metalic pentru sticle de vin.
Consumul energetic e de 211 kWh pe an, iar pe zi consumă undeva la 0,576 kWh. Trebuie ţinut cont de faptul că aceste valori sunt afectate de temperatura ambientală.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 39 decibeli.

Aş recomanda un astfel de aparat celora interesaţi de un aparat care să arate bine, să aibă o capacitate mare (296 litri) şi care nu ocupă mult loc. Dimensiunile aparatului sunt de 55x63x181 lxaxî cm.
Excelează la partea de compartimentare deoarece are multiple opţiuni… după cum am scris mai sus.

Te-ar mai putea interesa