LG OLED CX3LA, televizor cu tehnologie modernă

LG CX3LA este un aparat TV al anului 2016 care beneficiază de tehnologia OLED care presupune culori extrem de bune întrucât e cea mai avansată tehnologie de panel. Imaginea este una naturală și o vor aprecia cei mai au avut în trecut doar televizoare cu tehnologie LED. Un model precum acesta se adresează celora cu bugete mari și care vor să beneficieze de cel mai bun aparat TV de pe piață. Este foarte subțire în partea superioară, dar oricum nu l-ați luat pentru a vă uita la el din lateral.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un ecran superb care are unghiuri de vizualizare perfecte. Piciorul e unul special și parcă ecranul ar pluti, iar dacă o să-l montați pe perete atunci o să vedeți că o să arate și mai bine.

 

Ecranul are o diagonală variabilă este în funcție de modelul ales. Are tehnologii de top și nu le voi enumera pentru că sunt destul de multe, plus că nu le veți vedea pe televizoarele clasice. Softul e unul caracteristic LG, fiind disponibile aplicații și browser web. Sunetul este asigurat de niște difuzoare de 40W, iar subwooferul de 20W are și el un rol destul de important.

Alt lucru deosebit în comparație cu alte televizoare moderne ar fi că un asistent vocal care răspunde destul de bine comenzilor. Se poate lăudași cu o clasă energetică foarte bună însă tot nu poate fi prea mică pentru că are o rezoluție mare.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi tunerul performant, că are ecran OLED, conectivitatea foarte bună, are software excelent, are sistem audio cu difuzoare și  subwoofer.
Contra achiziției ar fi doar costul cam piperat. Estimez că în vreo 5-10 ani mai toate televizoarele vor fi OLED deoarece atunci poate că vor scădea costurile de producție.

Deci, dacă ai un buget mare ori îți dorești cel mai bun televizor de 139 centimetri atunci acest model LG OLED CX3LA ar fi recomandarea mea. Bineînțeles, nu este cel mai mare televizor din serie iar voi puteți alege care vi se potrivește sau în funcție de bugetul alocat.