LG NANO753PR, televizor Smart cu NanoCell pe diferite culori

LG NANO753PR este un televizor nou cu ecran de 108 centimetri, rezoluție UHD și sistem de operare webOS. Analizând costul de achiziție observăm că e un aparat adresat celora cu un buget mediu. Un model precum acesta face parte dintr-o serie cu mai multe mărimi, dar și culoarea poate fi diferită: alb, maro, gri închis și negru. Sunt puține televizoare ca și acesta și stocul este limitat, motiv pentru care nu ar trebui să stați prea mult timp pe gânduri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu funcționalitate ridicată. Reprezintă alternativa perfectă la un QLED de la Samsung sau la cele OLED, dacă vi se par cam scumpe.

Aspecte pozitive

Este echipat cu un tunet TV modern, motiv pentru care va recepționa posturi la calitate maximă. Imaginea e una clară și culorile sunt mult mai bogate cu NanoCell, dar și scenele sunt mult mai iluminate fără a afecta nuanțele de negru. Poate fi controlat prin comenzi vocale deoarece are integrat un asistent vocal popular.

Vine cu o sumedenie de porturi printre care aș enumera 3 HDMI-uri, două USB-uri și porturile pentru conectarea la net. Se poate folosi LAN, dar eu recomand să vă conectați la Internet prin wi-fi dacă aveți un router wireless. Pentru a elibera din spațiul din cameră puteți să-l montați pe un perete, iar acest lucru e realizabil prin intermediul unui suport 200×200 (depinde de mărime).

Aspecte negative

Chiar dacă nu are Android, WeOS oferă cam tot ce vă puteți dori și este destul de fluent. Puterea sistemului audio este cam ca la restul – 20W, iar ea poate fi mărită doar cu un sistem audio clasic. Aceste aspecte nu sunt chiar așa de importante deoarece sistemul cu care vine are cele mai importante aplicații.

Concluzie

Dacă vrei un televizor modern, dar care să nu coste mult atunci modelul NANO753PR de la LG ar fi recomandarea mea. Calitatea imaginii este mult superioară unui televizor clasic și se vede și după recenziile utilizatorilor.

Te-ar mai putea interesa