LG UP78003LB, televizor cu un raport preț/calitate foarte bun

LG UP78003LB este cea mai atractivă serie de televizoare LG disponibilă pe piață și care merită încercată, iar pentru cei cu un buget mai mare le recomand variantele de 139 cm sau 164 cm. Diferența de preț e destul de mare între ele deoarece dacă vă gândiți poate că nu e așa mare cel de 164 cm, doar că e cu 56 cm în diagonală superior celui de jos (43 inci). Cu alte cuvinte, dacă aveți posibilitatea să le puneți unul lângă altul, poate veți spune că e vorba de două serii diferite, doar că acele caracteristici tehnice sunt aceleași.

Poate că un televizor de 108 cm nu oferă la fel de multe detalii la unul de 164 cm, dar depinde și de la ce distanță îl priviți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu e atât de nou și e evident, tot va impresiona la mai toate capitolele. Sincer, nu e nevoie de cel mai scump televizor de pe piață ca să vedeți filmul favorit, un serial TV sau meciul de fotbal. Din poza de sus se poate observa destul de ușor că are modul fotbal, dar a devenit destul de popular pe televizoare.

Nu are multe porturi de același fel, dar e suficient să fie diversificate. Tehnologiile wireless sunt importante deoarece veți scăpa de niște cabluri nedorite, mă refer la bluetooth și WiFi. Nu am ce să-i reproșez la capitolul imagine, însă televizoarele NanoCell impresionează mai mult și se adresează utilizatorilor pretențioși.

Are caracteristici speciale destul de multe iar o mare parte dintre ele se datorează faptului că are acel sistem de operare, dar mai sunt și altele care țin de partea hardware.

Plusuri: arată foarte bine, e ușor de folosit, poate fi montat pe perete, interfață destul de ergonomică, calitate video superioară.
Minusuri: nu sunt în acest preț.

LG UP78003LB e un bun exemplu că televizoarele sunt mult superioare monitoarelor, în special la partea de vizionat filme, și de ce nu și jocuri. Se poate conecta cam orice la acesta deoarece dare două HDMI-uri, doar un cablu HDMI mai e necesar pentru a conecta.

Te-ar mai putea interesa