LG GTF916PZPYD, frigider mare cu Smart Diagnosis

Frigiderul din imagine se numește LG GTF916PZPYD și este un model de top care poate v-ar interesa. Poate fi comparat cu un side by side dacă luăm în calcul dimensiunile și volumul total net, doar că avem mai puține compartimente. Cu alte cuvinte, frigiderul oferă mai mult spațiu decât un side by side cu dimensiuni similare. O să vă placă pentru că rafturile sunt mari și pe ușă este loc pentru multe recipiente, după cum se vede și din imaginea de prezentare.

Poate că nu oricine și-l permite, însă e vorba de un brand de top și vedem tehnologii de ultimă generație, plus că e cât două frigidere clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un frigider standard dar care poate fi integrat parțial în mobilier, adică îl puneți între sau lângă corpurile de mobilier. Astfel, nu mai pare atât de mare și nici nu va ocupa spațiu în bucătărie. Panoul de control este complet digital și este unul minimalist, mai că nici nu-l observați. Este poziționat în partea inferioară a ușii congelatorului, de unde îl puteți accesa ușor și interfața este una prietenoasă.

Păreri pro și contra

Este perfect pentru o familie numeroasă și nu aveți nevoie de alte aparate frigorifice cum se întâmplă când alegeți un aparat prea mic. Eficiența energetică este A++, astfel că aparatul consumă doar 330 kWh pe an. Mai sunt și alte motive pentru care merită ales: Smart Diagnosis (diagnosticare rapidă prin intermediul unei aplicații mobile), dozator cu apă, panou de control touch, nivel de zgomot redus, autonomie fără curent generoasă, capacitate de înghețare satisfăcătoare (7 kg la 24 ore), compresor liniar Inverter (LinearCooling), DoorCooling+, flux de aer multiplu, aparat de gheață automat, tehnologie WiFi (distanță de control mai mare decât prin bluetooth sau NFC).

Deci putem spune că LG GTF916PZPYD impresionează la multe capitole, prețul îl consider corect și nu prea are concurență. Cu alte cuvinte, nu sunt mulți producători care oferă astfel de frigidere, dar sunt alte tipuri de aparate care pot concura cu acesta, iar eu le-am menționat la început. Voi decidenți cam ce s-ar potrivi în bucătăria voastră și cât vă permite bugetul.

Te-ar mai putea interesa