Candy CHSVN 174X, side by side de 521 litri

Candy CHSVN 174X e un aparat modern pentru persoanele interesate de un frigorific mare din categoria side by side (frigorific în stil american). În ţara noastră cei de la Candy sunt cunoscuţi mai mult pentru maşinile de spălat, dar ei realizează o gamă largă de electrocasnice.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat foarte încăpător de 521 litri. Din poza de alături puteţi vedea că e un aparat de culoare inox aşa încât să se integreze excelent în orice bucătărie.
Din poză se poate vedea că are şi un panou de comandă, acesta fiind unul tip tactil. Panoul permite setarea temperaturii pentru frigider şi congelator, existând comenzi separate pentru fiecare compartiment.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Candy CHSVN 174X e unul a cărei capacitate totală e de 521 fiind împărţită în 344 litri ai frigiderului şi 177 litri ai congelatorului. Partea de frigider are 4 rafturi, iar congelatorul are două compartimente.
Aparatul are nişte dimensiuni de 90x66x177 lxaxî cm şi trebuie să ţineţi cont de acest lucru când vreţi să o amplasaţi într-o anumită locaţie. Trebuie să precizez şi faptul că are o greutate de 88kg.
Dezgheţarea e un proces automat deoarece are No Frost, iar acest lucru e valabil în cazul ambelor compartimente.
Nivelul de zgomot e unul normal de 42 decibeli şi de aceea cu o să vă deranjeze.
Ca oricare alt model şi acesta e în pas eficienţa energetică. În acest sens are clasa A++ de eficienţă energetică şi o autonomie de 8 ore funcţionare fără curent. Pe an are un consum de 325 kWh, iar pe zi are 0,89 kWh.
Fiabilitatea aparatului e foarte bună şi de aceea Candy oferă 5 ani garanţie, însă trebuie urmaţi nişte paşi deoarece aceasta e o companie.

De final trebuie spus că acest model e unul numai bun pentru persoanele care vor să-şi amenajeze o bucătărie modernă cu un frigorific încăpător şi care nu consumă mult curent.

Te-ar mai putea interesa