LG GSXV91MCAF, side by side cu Instaview și dozator

LG GSXV91MCAF este un side by side din segmentul premium, adică care oferă ceva mai mult decât altele plus că are un design foarte atrăgător. Se poate vedea din imaginea de jos finisajul modern pe negru și anumite finisaje, dar și acea fereastră denumită Instaview. Cu aceasta puteți vedea mai bine conținutul frigiderului, astfel că nu mai trebuie să deschideți ușa să verificați ce ar mai trebui pus pe lista de cumpărături. Cum funcționează aceasta? Păi nimic mai simplu, trebui doar să bateți în ușă și se va ilumina interiorul.

Evident că o astfel de caracteristică va influența destul de mult prețul aparatului și nu este singurul model de la acest brand cu o așa ușă de frigider. Trebuie menționat faptul că această dotare nu o vedem la alte branduri, ideea e că fie care brand vrea să își evidențieze diferit produsele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este clar că nu se adresează oricui deoarece are un preț destul de piperat, însă în mare partea justificat. În general, producătorii de top oferă soluții mai bine dotate, mai elegante și cu finisaje mai plăcute (materiale mai de calitate).

Am observat că modelele cu Instaview sunt mai jos cu o clasă, adică nu sunt chiar atât de eficientă. Astfel că o alternativă perfectă la cel de sus este LG GSJV91MCAE care este și destul de popular în sensul sunt mulți clienți mulțumiți. Specificațiile tehnice pentru cele două sunt aproape identice, doar că pentru a vă face o idee, aparatul de sus consum pe an 430 kWh, iar acea alternativă mai accesibilă fără acea fereastră consumă în jur de 350 kWh. Deci dacă v-ar preocupa consumul, atunci optați pentru cel cu clasă energetică E.

În general, aparatele frigorifice nu au clase energetice foarte bune (de la D la F), dar pot fi și excepții (foarte puține cu C).

Concluzie

LG GSXV91MCAF are un volum mai mult decât satisfăcător și dimensiuni pe măsură, motiv pentru care trebuie pus tot în bucătărie alături de mobilier, adică să-l incorporați parțial (nu mai pare atât de mare).

Te-ar mai putea interesa