LG GSJV91MCAE, frigorific de 635 litri

Dacă vă doriți un frigorific în stil american cu dispenser de apă atunci vă recomand un model precum LG GSJV91MCAE. Acesta are un volum de 635 litri și sistem de răcire Total No Frost.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un side by side de culoare neagră cu dimensiuni 91x74x180 lxaxî cm. Vă dați seama că sunt niște dimensiuni ceva mai mari, fiind vorba despre o greutate de 131 kilograme.

LG GSJV91MCAE review

Chiar dacă dimensiunile sale sunt unele mari, consumul de electricitate e unul redus. E vorba despre clasa E cu un consum de 350 kWh pe an. Pe eticheta energetică e precizat și un nivel de zgomot foarte scăzut de 36 decibeli. Se poate observa că e la fel de mic precum în cazul LG GSLV50PZXM.

Aparatul are două uși, dar cea din dreapta are o mică ușiță incorporată, lucru numit Door in Door. Acest lucru facilitează accesul rapid la anumite alimente.

Pro

  • Are sisteme avansate de răcire, printre acestea numărându-se No Frost, DoorCooling+ și LINEARCooling.
  • E smart, în acest sens având facilitatea ThinQ care presupune posibilitatea aparatului de pe un telefon și inclusiv de pe un telefon smart.
  • Compresorul e unul de generație nouă, fiind vorba despre unul Inverter Linear garantat 10 ani.
  • Arată foarte bine deoarece are ușă de tip UltraSleek.

Contra

  • Costul de achiziție e unul ușor mare, dar reflectă multitudinea de dotări utile integrate.
  • Greutatea e una ușor mare, fiind vorba de 131 kg (după cum am scris mai sus).

Concluzie

LG GSJV91MCAE va fi perfect în bucătăriile moderne organizate cu aparatură încorporabilă și va satisface necesitățile celora pretențioși. Se poate spune că e un aparat complet, având de la facilități smart până la multiple sisteme de răcire.
Despre producătorul LG se poate spune că e unul premium, iar produsele sale sunt unele de top.

Te-ar mai putea interesa