LG GSXV91MBAF, side by side cu Instaview

LG GSXV91MBAF este un aparat frigorific mai deosebit și se vede destul de ușor din imaginile de prezentare. Față de multe alte side by side-uri, cel de jos oferă o caracteristică nu foarte nouă, dar rar întâlnită. Am văzut-o și pe generații precedente, doar că acum acea ușă are un finisaj negru care arată foarte bine în combinație cu finisajul pe inox. Mai precis, acum puteți vedea conținutul fără a mai deschide ușa, trebuie doar să bateți de două ori în ușă. Astfel, puteți să faceți o listă pentru cumpărături în funcție de ce aveți deja.

Acesta face parte din segmentul de top și se vede doar după cum artă la interior și exterior, iar dotările sunt chiar de ultimă generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest tip de aparat frigorific nu se adresează oricui și nu poate fi pus în orice bucătărie, deoarece aveți nevoie de un buget mare, respectiv spațiu pentru instalare. Este echipat cu dotări de top și care influențează destul de mult prețul aparatului. Oricum, un volum de 635 litri este impresionant și nu veți mai avea nevoie de un alt aparat indiferent de mărimea familiei. Evident că acel congelator are anumite limitări și poate că vă gândiți să optați pentru o ladă frigorifică în cazul în care vreți să faceți mai multe cumpărături pentru sărbători.

Sunt multe aparate cu acel dozator de apă (cum este și Samsung RS68A8520S9/EF) însă foarte puține au tehnologie UV de reducere a bacteriilor la nivelul duzei. Sertarul pentru fructe și legume are un slider cu care puteți regla nivelul de umiditate. Designul ușilor UltraSleek face ca aparatul să se integreze mai bine „în peisaj” alături de mobilier. Este un model Smart adică poate fi controlat/supravegheat prin intermediul aplicației și acceptă unele comenzi vocale. Producătorii de top se gândesc la fiecare detaliu important.

Concluzie

LG GSXV91MBAF are DoorCooling+, adică alimentele poziționate mai spre ușă sunt răcire la fel de bine ca și cele din spate. Sunt o mulțime de caracteristici speciale care o să vă placă și consider că sunt importante, iar anumiți producători (pe modele de top) nu s-au gândit să le pună.

Te-ar mai putea interesa