LG GSLV50PZXM review

Frigorificul LG GSLV50PZXM se adresează celora pasionați de frigorifice în stil american, adică side by side-uri. Față de alte modele similare, acesta are dispenser și e smart (ThinQ cu Smart Diagnosis).
De la început trebuie să scriu că aparatul are o capacitate foarte mare de 635 litri, iar întreținerea sa e una simplă deoarece are No Frost.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model ușor de folosit și care poate ține la păstrat o cantitate extrem de mare de alimente.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie și că pe una din cele două uși ale sale e poziționat dispenserul.

LG GSLV50PZXM review

Frigorificul de față vine cu eficiență energetică F deoarece consumul anual e de circa 430 kWh. Asta în condițiile în care capacitatea e de 635 litri. 

Pe eticheta energetică e menționat și faptul că are nivel de zgomot de 36 dB. Această valoare e una mică, media fiind în jurul valorii de 40.

Pro

  • Are sisteme avansate de răcire precum Multi Air Flow și No Frost. Multi-Air Flow presupune că aerul e distribuit în fiecare direcție.
  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa F
  • Compresorul e eficient și durabil deoarece e vorba despre unul tip Smart Inverter garantat la 10 ani
  • Temperatura e menținută constant prin intermediul LinearCooling.

Contra

  • Costul de achiziție e ușor crescut față de de combine frigorifice.
  • Ocupă mai mult loc decât alte frigorifice. Dimensiunile sunt de 91x74x179 lxaxî cm, iar greutatea e de 131 kilograme.

Concluzii

Per ansamblu, side by side-ul LG GSLV50PZXM e unul perfect pentru acele persoane interesate de ceva cu capacitate mare, cu dispenser și eficiență energetică superioară. Dar, trebuie să aveți și un buget peste medie deoarece aparatul costă ceva mai mult decât alte modele.
În cazul în care doriți ceva similar atunci recomand modelul GSJV91MCAE care vine de la același producător.

Te-ar mai putea interesa