LG GSL480PZXV, aparat frigorific cu No Frost şi 601 litri

Modelul LG GSL480PZXV e un frigorific modern de tipul side by side sau frigider în stil american. Capacitatea de 601 litri face ca aparatul să poată stoca o cantitate foarte mare de alimente.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din imagine se poate observa un design exterior plăcut. Mânerele sunt unele mascate, mai exact de tip packet.


Păreri pro şi contra

Are noua etichetă energetică, iar conform acesteia clasa de eficienţă energetică e F. Consumul energetic anual e de 431 kWh pe an.
Nivelul de zgomot e de 39 decibeli, în acest caz fiindu-i atribuită clasa C.
Putem spune că e o alternativă la side by side-urile de la Samsung.
Vine cu dispenser de apă şi gheaţă aşa încât să puteţi savura băuturile preferate în cele mai bune condiţii. Mai mult, precum în cazul modeleleor de la Samsung şi acesta are funcţie de zdrobire gheaţă.
Stă bine pe partea de menţinere a temperaturii, mai exact are un sistem precis de control al temperaturii. Rolul acestuia e de a realiza o răcire uniformă 24 din 24 de ore.
Este echipat cu compresor Smart Inverter care e silenţios, durabil şi eficient energetic. Durabilitatea acestuia e demonstrată de garanţia de 10 ani pe compresor.
Pentru a nu se produce mirosuri neplăcute acest model are o garnitură specială şi dezodorizant.
Pe partea de răcire vine cu No Frost şi Multi-Air Flow. No Frost presupune că răcirea se realizează fără a produce gheaţă, în acest fel nefiind necesară dezgheţarea. Multi-Air Flow presupune distribuirea aerului rece pe mai multe căi aşa încât temperatura să fie uniformă peste tot.

Ca un aspect negativ trebuie spus că apratul are nişte dimensiuni ceva mai mari decât o combină, acestea fiind de 91x74x179 lxaxî cm. În felul acesta trebuie să vă asiguraţi că aveţi unde să îl puneţi. Pe uşă va intra întrucât standardul golului pe lăţime a uşilor de bucătărie e de 85-90 cm.

Te-ar mai putea interesa